Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Specificaties van de Intel GMA 950
De Intel GMA 950 is een instapmodel van de Intel Graphics Media Accelerator , dat is de huidige merk van geïntegreerde graphics processing unit die de fabrikant - halfgeleiderbedrijf Intel - bouwt op het moederbord chipsets . Uitgebracht in 2005 , was het niet een zeer goed ontvangen GPU , zoals veel recensenten achtte het niet in staat van de opvang van hardcore personal computer gaming . Specs belangrijkste

De Intel GMA 950 heeft een 256 - bit grafische kern die draait met een snelheid van 400 megahertz . Daarnaast is de GPU ondersteunt tot een geheugenbandbreedte van 10.6GBps . Op het moment debuteerde Intel de GMA 950 , het maakte het compatibel is met Microsoft Windows 2000 en XP besturingssystemen . Voor de video-mogelijkheden , het toestel aandelen tot 192 MB van het systeemgeheugen van de pc 's , dat is gebaseerd op de tweede generatie DDR SDRAM architectuur met een 667 - MHz snelheid toegang .
Computer Graphics Processing

Hoewel de Intel GMA 950 heeft de Pixel Shader 2.0 -programma , wat voldoende is voor 3 - D PC games uitgebracht op het moment, zoals " Doom 3 " en " Tom Clancy's Splinter Cell : . Chaos Theory " Een andere essentiële programma echter Vertex Shader 2.0 , is hardware - gedreven maar wordt berekend in de software van de computer processor . Zo kunnen sommige 3 - D spellen niet optimaal te laten lopen met de GMA 950 , of in het slechtste geval zij onverenigbaar zijn met de GMA 950 zal zijn . Andere 2 - D en 3 - D computer graphics processing functies omvatten ondersteuning voor versie 1.4 van het Open Graphics Library application programming interface , textuur decompressie voor DirectX 9 en OpenGL , en een maximale kloksnelheid teruggeven van 4 pixels .
< br >
weergave Techniek

De Intel GMA 950 heeft verschillende weergave typen , die low - voltage differentiële signalering , Digital Visual Interface , high - definition televisie zijn - met 720p -en 1080i -modi - en beeldbuis . De maximale grafische beeldschermresolutie het kan steunen is 2048 bij 1536 pixels op een 75 - hertz frequentie . Ook inbegrepen zijn twee Serial Digital Video Out -poorten ; . En ondersteuning voor Intel Media Expansion kaarten , dual - screen ondersteuning en interlaced beelduitvoerapparaat | Video Ondersteuning

De Intel GMA 950 is in staat om de snelheid van het decoderen van MPEG -2-materiaal met behulp van de ingebouwde Motion Compensation functie , met gelijktijdige ondersteuning van twee HD-streams . U kunt geen gebruik maken van de GPU om digitale video vast te houden aan latere standaarden zoals MPEG - 4 of VC - 1 streamen . De GMA 950 biedt ook up - en -down scaling van video-inhoud en 5 - door - 3 overlay filtering .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je RAM-geheugen installere…
·Wat is VCore Spanning ? 
·Hoe kan ik een Dell Latitude D…
·Hoe maak je een Intel Chipset …
·Specs voor een ABIT NF8 - V mo…
·Drie Soorten Computer Memory 
·Hoe je Dual Channel geheugen c…
·Hoe weet ik of mijn PC is een …
·IBM ThinkCentre : Hoe installe…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je Bedek een armatuur Probe Pin…
·Hoe om gegevens te herstellen verloren a…
·Hoe de BIOS Upgrade voor de NC6000 
·Hoe te Netgear 's Fast Ethernet Switch I…
·UDF Fouten en DVD Recovery 
·DIY Laptop Mods 
·Acer Aspire 5100-3357 Specificaties 
·XPS M1330 Spelprestaties 
·Hoe kan ik een externe USB harde schijf …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com