Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Specs voor een ABIT NF8 - V moederbord
De ABIT NF8 - V is een moederbord voor desktop- pc's van ABIT , ook wel bekend als abit , een ter ziele gegane computercomponenten fabrikant die is gevestigd in Taiwan . Hoewel het een product gestaakt , kunnen klanten de NF8 - V te kopen van online winkels voor ongeveer $ 180 tot $ 360 met ingang van mei 2011. Design en Technologie

ABIT gebruikt de Advanced Technology Extended form factor bij het vervaardigen van de NF8 - V , waarvan 12 bij 9,65 inch ( 305 bij 245 mm ) meet . Elk moederbord heeft ABIT CPU ( central processing unit ) ThermalGuard technologie en SoftMenu technologie . ThermalGuard beschermt de CPU of microprocessor --- die is aangebracht op het moederbord via een socket --- oververhitting , vooral als de computer koelsysteem storingen . SoftMenu fungeert als een regulator van de verwerking van de CPU's en data transfer snelheden .
Processor

De CPU gebruikt op de ABIT NF8 - V is van halfgeleiderbedrijf Advanced Micro Devices ' Athlon 64 of Sempron lijn , met een 1,6 - GHz data transfer snelheid en AMD's HyperTransport , een high - speed technologie die het bedrijf ontwikkeld voor de verbinding tussen de CPU en moederbord . Het stopcontact dat de NF8 - V biedt voor deze processors is Socket 754 . De NF8 - V ondersteunt ook processoren met AMD CPU Cool 'n' Quiet -technologie , die de processor energie- efficiëntie verhoogt .
Geheugen en chipset

Elke ABIT NF8 - V heeft twee 184 - pin dual inline memory module sockets , die huis -systeem geheugen van de computer --- maar liefst twee gigabyte . De DIMM-slots gebruiken double data rate synchronous dynamic random access memory architectuur , met een toegang tot het geheugen snelheid van 400 MHz . Chipset van het moederbord is van graphics processing unit en chipset fabrikant Nvidia : . A 250 GB NF3 die ingebouwde firewall en Ethernet-verbinding met een piek gegevensoverdracht van 1000 megabits ( of een gigabit ) per seconde een
bevat < br >
Connectors

een RJ - 45 -connector begeleidt de ABIT NF8 - V's ingebouwde Ethernet , en het wordt geplaatst op het moederbord op een manier die lijkt op de achterkant van de computer . Andere ingang achteraan /uitgangen zijn vier USB -poorten , twee PS /2 aansluitingen voor de computer toetsenbord en muis , seriële en parallelle aansluitingen , en vier audio-aansluitingen . Interne aansluitingen De NF8 - V's zijn onder andere een versnelde grafische poort , vijf Peripheral Component Interconnect -slots , twee parallelle geavanceerde technologie bevestiging ( of Ultra DMA ) connectors en twee seriële ATA-connectoren met een snelheid van 150 megabits per seconde .
< br >

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te installeren een GeForce…
·Hoe USB 1.1 Header Rewire 
·Hoe Memory installeren in een …
·Hoe maak je een Wireless PCI A…
·De Microprocessor Chips van de…
·Instructies om het RAM vervang…
·Hoe maak je extra RAM installe…
·GeForce 7900GS Vs . GeForce 76…
·Wat zijn moederbord Drivers ? 
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik mijn computer na een Power Su…
·Hoe de CPU in een Celeron M Vervangen Me…
·Hoe maak je een Onafhankelijke Xerox Rep…
·Hoe maak je een HP 4070 scanner gebruike…
·Doe Laptop Monitors Dim wanneer niet Cha…
·Hoe maak je een Microsoft- 700 Wireless …
·Hoe maak je een CD drive verwijderen in …
·Hoe maak je een display werkt niet na Ik…
·Hoe Memory vervangen in een Toshiba Tecr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com