Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Een lijst van dvd's die compatibel zijn met een Toshiba L300
De Toshiba Satellite L300 laptop computer is compatibel met acht verschillende soorten DVD's , die elk bieden gebruikers een levensvatbare dataopslag en toegang tot oplossingen . Op het moment van publicatie , de L300 is niet meer in productie , maar nog steeds beschikbaar via elektronicazaken. DVD - ROM en DVD - RAM

Een dvd - rom is een alleen-lezen -apparaat dat in staat is het opslaan van tussen de 4,7 en 17 gigabytes aan gegevens en is compatibel met de Toshiba Satellite L300 laptop computer . DVD - ROM discs zijn ook in staat het overbrengen van gegevens met een snelheid van 600 kilobytes tot 1,3 megabyte per seconde . Een DVD-RAM -schijf biedt dezelfde mogelijkheden als een DVD-ROM -schijf , maar wordt alleen geproduceerd door een handvol elektronica bedrijven , waaronder Toshiba , voor gebruik in hun eigen computers .
DVD - R en DVD + R

de Toshiba Satellite L300 ondersteunt ook de DVD-R en DVD + R discs . De "R " in de DVD - R en DVD + R staat voor " recordable . " DVD - R en DVD + R discs alleen gegevens accepteren een keer en kan niet meer dan een keer worden beschreven aan , wat betekent dat als je eenmaal een van deze schijven gebruikt , kunt u ze niet meer gebruiken . DVD - R en DVD + R -schijven zijn goed voor de lange termijn opslag van gegevens en zijn niet effectief voor het opslaan van gegevens die voortdurend verandert , zoals dat in spreadsheets en tijdschriften .
DVD - RW en DVD + RW

U kunt ook gebruik maken van DVD - RW en DVD + RW discs met de Toshiba Satellite L300 laptop computer . In tegenstelling tot de DVD - R en DVD + R-schijven , DVD - RW en DVD + RW discs kunnen worden geschreven om meerdere malen , waardoor ze bruikbaar zijn buiten hun oorspronkelijke gebruik voor het opslaan van data . Wanneer u een bestand dat is gewijzigd sinds u voor het laatst hebt opgeslagen op een DVD - RW of DVD + RW disc opslaat , de computer veegt dat bepaald bestand van de schijf en vervangt deze door de nieuwe versie van het bestand . De " RW " in deze schijven staat voor " herschrijfbaar . "
Dual Layer DVD's

De Toshiba Satellite L300 computer ondersteunt ook dual layer DVD - R en DVD + R discs die twee oppervlakken , of lagen te voorzien , voor de gegevens die moeten worden opgeslagen op . Dual layer DVD's bieden tweemaal de aangeboden door single- layer-schijven en , in tegenstelling tot geloof sommige gebruikers ' , bewaart gegevens niet aan beide zijden van de schijf capaciteit . Integendeel , worden beide lagen die op en toegankelijk vanaf een zijde van de schijf . Hoewel de dual - layer DVD - RW en DVD + RW discs zijn beschikbaar , de L300 ondersteunt alleen het eenmalig gebruik DVD - R en DVD + R discs .
Overwegingen

de Toshiba Satellite L300 laptop ondersteunt ook CD - ROM , CD - R en CD - RW-disks die eerdere versies van DVD's die dezelfde beperkingen als hun DVD- tegenhangers moeten zijn , maar met kleinere capaciteiten . DVD - RW en DVD + RW discs zijn alleen geschikt voor het opslaan van gegevens voor een paar honderd keer , afhankelijk van het merk gekocht .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Aanbevolen Videokaarten voor L…
·Cd's zijn een handig medium vo…
·Kenmerken van de Z - Max TM DM…
·Hoe te herstellen Xerox Phaser…
·? Wat is een Punch Board Tabul…
·Hoe te wissen van een Eprom 
·Hoe maak je verbinding een PS3…
·Cooling fans zijn mechanische …
·Hoe te besparen op SD-kaart 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Problemen oplossen Bij het Geheugen van …
·Ik zoemde in op My Screen of andere mani…
·Hoe te Voeding mijn computer installeren…
·Waarom een computer loopt vast op Contro…
·Hoe maak je een CR1220 batterij in een H…
·Specificaties voor een Toshiba Mini NB20…
·Hoe de VRAM in het BIOS wijzigen 
·Hoe maak je een Presario C700 Scherm Ver…
·Problemen met SOHOware SFA110A 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com