Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te besparen op SD-kaart
SD-kaarten zijn klein en compact . Ze variëren in grootte van het geheugen en kunt u uploaden en back-up van bestanden zoals muziek , documenten en video's . Deze draagbare opslagmedia toestaan ​​om vrij harde schijf ruimte op uw computer of de overdracht van bestanden van de ene computer naar de andere . Of u nu met behulp van een Mac of pc , bespaar je de meeste importune bestanden naar je SD -kaart in een paar minuten . Instructies
1

Steek uw SD-kaart in de kaartsleuf van uw computer als die er is . Koop een multi-card reader van een elektronische of winkel als uw computer geen kaartlezer hebben . Eenmaal gekocht , sluit uw kaartlezer aan op uw computer via de USB- kabel die met uw apparaat . Plaats de SD-kaart in de SD- kaartsleuf van de kaartlezer . Uw computer herkent automatisch de SD-kaart . Kopen van 2

Start het programma dat u wilt gebruiken en maak een nieuw project . Werken aan en bewerken van uw project als je wilt. Wanneer u klaar bent , klikt u op het menu "Bestand " en klik op " Opslaan als " optie . Dit start het dialoogvenster opslaan van bestanden .
3

Selecteer uw SD -kaart als de locatie om het bestand op te slaan in en typ de naam die u wilt gebruiken voor het bestand . Klik op 'Opslaan'. Het bestand wordt automatisch opgeslagen op de SD -kaart .
4

Sla bestanden naar je SD -kaart door ze aan het venster van uw geheugenkaart harde schijf te slepen als u liever een alternatieve methode . Om dit te doen , dubbelklikt u op "Deze computer " of " Computer " op het bureaublad als u gebruik maakt van een Windows-computer . U moet dan uw geheugenkaart vermeld als een draagbare harde schijf in de sectie " Drives " . Als u een Mac gebruikt , moet u het pictogram op het bureaublad van uw geheugenkaart te bekijken.
5

Dubbelklik op de harde schijf van uw geheugenkaart om het venster van de kaart te lanceren . Sleep bestanden van uw computer om het venster van uw SD-kaart van de harde schijf . Sluit het venster wanneer u klaar bent .
6

Dubbelklik op de " Hardware veilig verwijderen " icoontje in het systeemvak en klik op uw geheugenkaart in de hardware venster dat lanceert . Klik op "Stop . " Wanneer u wordt gevraagd , koppelt u uw SD-kaart . Als u een Mac gebruikt , sleept u het pictogram van uw SD- geheugenkaart van het bureaublad naar de prullenbak . Haal de stekker van uw SD-kaart .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een draagbare HD b…
·Hard Drive Noise Symptomen 
·Problemen met een Texas Instru…
·Hoe kan ik een externe USB -sc…
·Soorten PC Backing Storage Dev…
·Hoe maak je een UDF USB Wis 
·RAM Vs . Videoresolutie 
·Hoe maak je een Video SD Trans…
·Lie Detection Analyses 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Laptop Headphone Vs . Speaker Volume 
·Hoe te kleurprofielen maken voor een pri…
·Hoe te Computrace uitschakelen in het BI…
·Turion X2 Specificaties 
·Laptop Hard Drive Data Recovery 
·Hoe te iSight instellen om een foto te m…
·Wat zijn de vier belangrijkste component…
·Kan ik foto's opslaan op een DVD ? 
·Hoe te Parallelle Memory Devices program…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com