Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Digitaliseren Made Easy
Deze dagen , de overgang naar een volledig digitale wereld is in volle gang . Iedereen, van individuen tot bibliotheek medewerkers om archivarissen en anderen zijn het digitaliseren van foto's , documenten , boeken , tijdschriften , tekeningen , schilderijen en een verscheidenheid aan andere dingen . Er zijn verschillende manieren om deze digitaliseren punten , een nogal complex , maar anderen die vrij eenvoudig . Hier zijn enkele ideeën . Scanners

De inmiddels traditionele manier te digitaliseren documenten, foto's en boeken is met flatbed of handheld scanners . Dit is relatief eenvoudig , maar tijdrovend . Alles wat je doet voor het digitaliseren van een afbeelding of document te plaatsen gezicht naar beneden op de glasplaat , opent u de scansoftware , een vooruitblik afbeelding te maken en vervolgens te scannen . Als u het scannen van tekst , kunt u ook software voor optische tekenherkenning ( OCR ) , zoals OmniPage , waarmee u te "lezen " van de tekst, zodat het wordt bewerkt te gebruiken . Echter , als u digitaliseren boek of tijdschrift pagina's en hoeven niet om de tekst , stok bewerken met software van de scanner .
Digitale Camera

De snelste manier om digitaliseren van een afbeelding of document is met uw digitale camera . Als je alleen maar een paar dingen te digitaliseren , kunt u dit doen als een handheld operatie . Leg het document of de foto in een goed verlichte plaats , houd de camera over het en klik de afbeelding . Als je een heleboel dingen te digitaliseren , zal een kopie stand van pas komen . Dit is eigenlijk een wit bord aangesloten op een paal met een arm die een statief schroef -in voor de camera en verlichting hechten aan weerszijden van de camera heeft . U kunt er zelf relatief eenvoudig te maken . U hoeft alleen de camera en fotograferen van de documenten op de plint . Wanneer u klaar bent , plaatst u de geheugenkaart in de kaartlezer en het uploaden van de bestanden naar de computer . Het enige probleem dat je kunt tegenkomen met dit proces wordt het digitaliseren van een boek of tijdschrift dat niet plat blijft . U kunt een vorm van gewichten te gebruiken aan beide kanten om het te houden naar beneden , maar zorg ervoor dat de pagina's zijn zo plat mogelijk of zal het beeld vervormen waar de pagina bochten .
Document Camera's < br >

een document camera in wezen is een digitale camera op een zwanenhals of andere pool - achtig apparaat dat je kunt manipuleren over documenten . Het is ontworpen voor de klas als een high - tech vervanger voor de oude overheadprojector , maar omdat het digitaal is en kan verbinding maken met een computer met een Universal Serial Bus ( USB ) -kabel , kunt u deze gebruiken om beelden op te nemen . Sommige hebben ook een ingebouwd slot voor een geheugenkaart . Het heeft meestal al een lichte gehecht , zodat het combineert de camera en de kopie stand uit de bovenstaande paragraaf . U kunt in de computer op te slaan de foto's en zet ze in Photoshop of een ander programma later .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Soorten soldeerpasta 
·Hoe kan ik Problemen met een C…
·Hoe naar de harde schijven ver…
·Hoe maak je een Logitech Webca…
·Hoe maak je een camcorder conf…
·De verschillen tussen DSO & DS…
·Wat is PC Jumperkabel 
·Definitie van Schijfopruiming 
·Hoe kan ik Games Van een compu…
  Related Articles
De iPad Made Easy 
iPad Magazine Publishing Made Easy 
Makkelijk te Computer Bureaus Build 
Hoe makkelijk geld te verdienen door Bui…
Hoe wordt een digitale pen gemaakt ? 
Wat is de HP Easy Set - Up? 
Hoe uw harde schijf optimaliseren in 3 e…
Wanneer werd de eerste Dell- computer Ma…
Hoe kan ik een Easy Transfer-kabel gebru…
  Hardware Articles
·Sony VAIO AGN - 690 Specificaties 
·Hoe Set Up Canon Laser Klasse 3175 Als e…
·HP LaserJet 4000 Specs 
·Hoe het opzetten van de Media Center -af…
·Hoe te nemen de zaak Cover Uit een Dell …
·Hoe maak je Stuur een fax met een Brothe…
·Hoe maak je een Logitech Webcam C250 te …
·Hoe kan ik een laptop Shift Key Vervang 
·Kan de ATI X1950 Desktop Drivers niet wi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com