Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe naar Update Firmware
Firmware wordt gevonden niet alleen in computers , maar in elektronische apparaten zoals televisies en Blu -ray-spelers . De firmware werkt als een mini besturingssysteem voor de elektronische inrichtingen , en maakt computerhardware communiceren met het moederbord van het systeem . De firmware-update -proces is iets anders , afhankelijk van welk apparaat u installeert de firmware . Wat je nodig hebt
Firmware
Computer
internetverbinding
USB flash drive
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open uw internet browser en ga naar de productielocatie van de hardware of elektronisch apparaat dat u wilt bijwerken , bijvoorbeeld , Hewlett - Packard en Sony . kopen van 2

op de website van de fabrikant , kies "Support , " dan zoeken naar het apparaat waarvoor het waar u de firmware-update nodig .
3

Selecteer het besturingssysteem dat u gebruikt ( of de update is voor computer hardware ) . Klik op de "Download" link naast de beschikbare firmware . Deze download het bestand direct op uw computer .
4

Dubbelklik op het gedownloade bestand ( als u het bijwerken van uw computer ) . Een installatiewizard verschijnt op het scherm . Volg de korte set van instructies om de firmware-update voor uw computer te voltooien . Dit het updateproces voor computergebruikers voltooid . Als u een update andere elektronische apparatuur , moet u doorgaan naar stap 5 .
5

Steek de USB-stick in de USB poort van uw computer en klik op ' Start ', ' ( Mijn ) Computer , " en dubbelklik op het pictogram van de verwisselbare apparaat . Zorg ervoor dat u ofwel een nieuwe flash-drive of een flash drive die alle bestanden opgeslagen om het niet te hebben. Als u gebruik maakt van een gebruikt flash drive , kan de elektronische inrichting de werkelijke firmware-update niet te detecteren , maar alleen de bestanden die u hebt opgeslagen als eerste op de schijf .
6

Klik en de firmware-update in de open slepen venster verwisselbaar apparaat . Zodra u klaar bent met het kopiëren van bestanden naar de flash drive , sluit u het venster met de rechtermuisknop op het pictogram van de verwisselbare apparaat en selecteer " uitwerpen . "
7

Steek de USB-stick in de USB -poort van de elektronisch apparaat dat u wilt bijwerken . Als er geen USB- poort beschikbaar is , bent u in staat om de firmware bij te werken . Zodra het USB-apparaat wordt gedetecteerd , het elektronisch product invoer van de gegevens van de firmware-update . Ontkoppel de flash drive of uitschakelen van de elektronische apparaat op dit moment. Een bericht op het televisiescherm ( of LCD -scherm voor Blu -ray-spelers ) verschijnt op het scherm , met vermelding van de update is voltooid . Zodra u dit bericht ziet, kunt u de stick verwijderen en herstart het elektronische apparaat .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Universal Serial Bus ( USB ) i…
·Hoe maak je een nieuwe harde s…
·Hoe te annuleren kopiëren naa…
·Hoe te formatteren een Polaroi…
·Wat is DHT Limewire ? 
·Hoe maak je een Palm OS PDA Re…
·Hoe maak je een Fuji SD -geheu…
·Het ontwerp van Optical Comput…
·Hoe maak je een harde schijf &…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je Flip4Mac verwijderen 
·Zijn gerenoveerd inktpatronen voor print…
·Wat is een fragment op een schijf ? 
·Hoe stel ik een RS232 signaal naar een L…
·Hoe maak je een Living Room Media Center…
·Hoe kan ik een printer aan te sluiten op…
·Waarom Multitask Processing Matters 
·Hoe maak je een SSD Alignment Test 
·Hoe maak je een Compaq Hard Drive Vervan…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com