Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een nieuwe harde schijf op een Sony Vaio Install
U kan nodig zijn om de harde schijf ( HDD ) vervangen op een Sony VAIO laptop als de originele harde schijf overlijdt of als u wilt uitbreiden hoeveel geheugen je hebt . Procedures voor het vervangen van de schijf verschilt van de verschillende VAIO modellen , maar de meest voorkomende werkwijze omvat gedeeltelijke demontage van de laptop . Wat je
Sony VAIO
Kleine Philips schroevendraaier ( niet- gemagnetiseerd ) Need
Nieuwe harde schijf
Toon Meer Aanwijzingen
Demontage
1

Verwijder de batterij . Sommige VAIO-modellen vereisen dat u een kleine deksel te verwijderen aan de linkerkant van de laptop , trek de batterij uit . Voor andere modellen , zet de laptop over en duw vergrendeling van de accu aan de zijkant om de batterij los . De batterij zal uit pop van de plaats , en u kunt dan trek de batterij uit de sleuf . Kopen van 2

Verwijder de schroef waarmee de speaker-cover . De luidspreker cover is net boven het toetsenbord , voordat het scharnier van het beeldscherm . De schroef is gelegen aan de linkerkant van het deksel aan de linkerzijde van de laptop in de buurt van de top .

Dia 3 van de omslag iets naar rechts , zodat u kunt til de cover, dan Koppel de lintkabel dat het deksel wordt aangesloten op de laptop door de stekker te trekken uit de sleuf aan de onderzijde van de deksel .
4

Verwijder het toetsenbord door het tillen van links , en ontkoppel het lint kabel verbindt het toetsenbord om de laptop door de stekker te trekken uit de sleuf aan de onderzijde van het toetsenbord .

Schroef 5 en verwijder de vaste schijf van de laptop . De harde schijf bevindt zich in het midden van de laptop . Het heeft een metalen kooi met sleufgaten op. De schroeven bevinden zich in de bovenste hoeken en de rechterbenedenhoek van de harde schijf .

Schroef 6 de kooi van de laptop . Er zijn vier schroeven die moeten vanaf de harde schijf die zich aan weerszijden van de onderkant van de harde schijf worden verwijderd . Er zijn twee aan elke kant . Til de vaste schijf uit de bodem ( de platte kant zonder de connectoren ) , trek deze er dan uit de buurt van de aansluiting op de vaste schijf uit de kooi los te koppelen .
Installeren van de nieuwe harde schijf
< br > 7

Plaats de nieuwe harde schijf in de kooi met de zijde van de connector gaat in eerste . De bovenkant van de harde schijf moet naar beneden ( in de kooi ) . Schuif de vaste schijf stevig op de vlakke kant om ervoor te zorgen dat het aansluit op de connector . Schroef de kooi naar de harde schijf .
8

Plaats de vaste schijf in de laptop . De connector zijde van de harde schijf moet worden aan de top van de laptop . Zorg dat de connector van de harde schijf kooi verbindt met de ene op de laptop . Schroef de harde schijf op zijn plaats .
9

Sluit de lintkabel voor het toetsenbord terug op de laptop schuif het toetsenbord op zijn plaats , rechterzijde eerste .
10

Connect het lint kabel voor de luidspreker deksel op de laptop , dan plaatst u de luidspreker deksel op de laptop en schuif de cover luidspreker linksaf naar de juiste plaats . Schroef de afdekplaat van de luidspreker in om het te beveiligen .

Plaats 11 van de batterij in de sleuf en duw aan de kant die wordt opgewekt om het te vergrendelen op zijn plaats . Als de batterij is side - geladen , plaatst u de batterij in de zijkant sleuf aan de linkerkant van de laptop en plaats het deksel terug .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Problemen met geluid Overdrach…
·Hoe maak je een cd - rom Plaat…
·Hoe je SD-geheugenkaart gebrui…
·Een Hewlett - Packard ( HP ) a…
·Hoe je foto's overbrengen van …
·Hoe te Overclock een Intel Cor…
·Hoe maak je een beschadigde ha…
·Rangen en klassen van Intel Pr…
·Hoe kan ik een DVD Regio Unloc…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Voordelen van een biometrische vingerafd…
·Hoe een HP OfficeJet 6310 Reset 
·Hoe te Turn On de Bluetooth op een HP Pa…
·Hoe installeer ik een Lexmark X7170 ? 
·Hoe te Cassette Tapes Kopiëren naar cd'…
·Hoe maak je een Glossy Laptop scherm sch…
·Hoe te vervangen een ThinkPad DVD-ROM 
·Hoe te reorganiseren iPad 's Via iTunes 
·HP Laserjet 2420D Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com