Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Desktop Phone Interface naar een mobiele telefoon
Mobiele telefoons dienen als een multimedia hub afspelen van muziek , het opnemen en afspelen van video's , en het fotograferen en weergeven van foto's . Deze multimedia is verkrijgbaar via diverse verkooppunten en methoden , met inbegrip van interfacing met een desktop -pc . PC- bezitters hun eigen persoonlijke foto's en video's , en download muziek van het web. Overdracht van deze media om een mobiele telefoon vereist extra apparatuur en software , niet standaard voor een mobiele telefoon of desktop PC . Gelukkig zijn deze accessoires zijn direct beschikbaar en eenvoudig in het leren hoe te zetten . Instructies
1

Schaf een USB-kabel die de mobiele telefoon driver en synchronisatie software op een cd bevat . Zorg ervoor dat de software is compatibel met de mobiele telefoon en de desktop-besturingssysteem , en ook overeenkomen met het merk en modelnummer . De kosten van de kabel en software is ongeveer 40 $ . Ga direct naar de website van de fabrikant om kabels verkocht als accessoires voor de mobiele telefoon te vinden . Ook een bezoek aan een lokale elektronica retailer of een online marktplaats site, zoals Amazon of Ebay , naar mobiele telefoon kabels en software ontwikkeld door derden bedrijven vinden . Kopen van 2

Plaats de software-cd in de computer voordat u de USB-kabel . Volg de intuïtieve installatie-instructies op het computerscherm . De wizard zal zowel de bestuurder en synchronisatie -software te installeren .
3

Sluit de USB- kabel aan op de mobiele telefoon en de USB poort van de computer wanneer hierom wordt gevraagd door de software- installatiewizard . Blijf de instructies te volgen en bereid zijn om stekker uit en steek de kabel , en herstart de mobiele telefoon en desktop PC als hierom wordt gevraagd .

Klik op het pictogram van de synchronisatie -programma 's na installatie 4 is voltooid . Je moet een geanimeerd pictogram in de buurt van het systeem tijd - klok op de desktop PC en de batterij-indicator op de mobiele telefoon moet shows activiteit te zien . Volg de synchronisatie programma's hulp en tutorial instructies om muziek , foto's en video's over te dragen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je Toshiba SD Memory Probl…
·Interne Vs . Externe CD Brande…
·Hoe maak je een Bad SD -kaart …
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Bluetooths Compatibel met Linu…
·Hoe installeer ik een Intel An…
·Hoe maak je een microfoon op e…
·Hoe maak je een Flat Ribbon Ca…
·Hoe te Firelite gebruiken 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe u op een Mac -computer 
·Tekenen van een falende harde schijf 
·Hoe maak je verbinding een Netgear WGR61…
·Hoe te APC UPS Battery zoeken Via Serien…
·Hoe de Gigabytes in het RAM -geheugen up…
·LaserJet 4250 Firmware Recovery 
·Hoe de Password Reset op My Passport 
·Hoe schakel ik de harde schijf op een la…
·Hoe om te controleren Printing Geschiede…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com