Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe de Gigabytes in het RAM -geheugen upgraden
Random Access Memory of RAM is een belangrijk onderdeel van elk computersysteem . RAM- grootte en snelheid hebben een directe invloed op de algehele snelheid en prestaties van de computer . De eerste RAM-modules hadden capaciteiten van een paar kilobytes ; moderne RAM capaciteit gemeten in gigabytes . Upgraden RAM zal de snelheid en de algehele prestaties van een computer te verbeteren . Het upgrade proces is iets anders als de computer is een desktop of een laptop . Wat je nodig hebt
RAM DIMMs
Toon Meer Aanwijzingen
Het upgraden van de RAM op een desktop computer
1

Ontdek de juiste specificatie voor RAM van uw bureaublad . U kunt deze informatie vinden in de handleiding van de computer eigenaar van de onder " Technische gegevens" . Gebruik deze informatie om de juiste capaciteit en snelheid van het RAM-geheugen te kiezen . Kopen van 2

Zet de computer uit . Draai het om , zodat u zal worden geconfronteerd met de achterkant van uw computer . Verwijder de schroeven waarmee het rechter paneel te houden . Verwijder het rechter paneel voorzichtig . Besteed speciale aandacht aan alle kabels aangesloten op het rechter paneel .
3

Controleer voor elke beschikbare RAM- slots. Als er geen beschikbare slots , kunt u meer RAM in de beschikbare slots toe te voegen . Zorg ervoor dat u de verkregen in stap 1 gegevens te controleren , om ervoor te zorgen dat uw bestaande en nieuwe RAM hebben dezelfde snelheid en grootte , om het systeem te voorkomen.

Als u geen beschikbare slots , zul je moeten verwijderen de bestaande RAM DIMM en vervang ze .
4

Zoek de haken van de RAM DIMM's in het moederbord van de computer . De haken zijn meestal zwart of wit , en bevinden zich aan beide tegenoverliggende uiteinde van de RAM module . Laat een van de haken en zachtjes trek de vrijgegeven einde van het RAM-module op. Wees voorzichtig niet te sterk te trekken of je zou het RAM-geheugen te breken .
5

Verwijder de andere haak en de afwerking van de RAM uit te trekken . Herhaal stap 4 en stap 5 voor elke RAM DIMM totdat alle oude DIMM's zijn verwijderd uit het moederbord .
6

Plaats de nieuwe RAM-geheugen op de RAM-sleuf . Druk zachtjes aan beide uiteinden van de DIMM totdat u een klik hoort. Dit snap geeft de haken krijgen in plaats om de RAM te houden . Herhaal deze stap totdat u alle nieuwe RAM te installeren .
Het upgraden van de RAM op een laptop computer .
7

Controleer de handleiding voor de specificaties van RAM ondersteund door de laptop . Deze specificaties dienen te worden vermeld op de "Technische specificaties " gedeelte van de handleiding . Het verkrijgen van uw RAM-geheugen met behulp van deze informatie .
8

Zet de laptop ondersteboven en zoek de RAM upgrade deksel . Gebruik een kruiskopschroevendraaier om het deksel te verwijderen .
9

Houd de RAM DIMM van beide zijden en trek het voorzichtig uit . Herhaal deze stap totdat alle oude RAM zijn verwijderd .
10

Plaats de nieuwe RAM DIMM's vanaf de laatste positie verwijderd . Herhaal deze stap totdat u klaar bent met het plaatsen van de nieuwe DIMM's . Plaats het deksel en schroef het erin

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe Memory in mijn Dell Inspir…
·Asus PK5 - E moederbord Specif…
·Hoe HD opnemen op Cards Captur…
·Pentium 2 Vs . Pentium 3 
·Wat gebeurt er als het geheuge…
·Hoe je RAM -geheugen toe aan e…
·Hoe om te upgraden naar 3GB ge…
·Hoe vindt Processor snelheid v…
·Hoe kan ik een MSI Laptop copr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Pentium 4 upgrade naar e…
·Hoe maak je een USB 2.0 configureren voo…
·Computer Hulpmiddelen voor de Sight - Li…
·Hoe Memory Toevoegen aan HP Compaq Presa…
·Toepassingen voor ongebruikte Inkjet 
·Firewire Vs . USB 
·Hoe Microsoft Bluetooth koppelen Met de …
·Hoe de Verzadiging Alter op een laptop 
·Hoe een SCX 4300 Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com