Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Compatibele moederborden voor de AMD Athlon
Het oorspronkelijke AMD Athlon -chip werd geïntroduceerd in 2001 en werd al snel omgedoopt tot de Athlon XP in een iets aangepaste versie van de chip die werkt op hetzelfde soort moederbord ( de bedoeling was om te profiteren van de introductie van Windows XP ) . De chip draait op een 462 - pins socket genaamd Socket A. Merk echter op dat met ingang van september 2010 , de oorspronkelijke Athlon en de moederborden die dit ondersteunen niet meer worden geproduceerd en zou moeten worden aangeschaft gebruikt . Epox 8RDA6 +
PRO

De Epox 8RDA6 + Pro is voorzien van een Socket A -slot past de oorspronkelijke Athlon CPU ( ook bekend als de K7 ) . Dit moederbord biedt de Nvidia nForce 2 Ultra 400 chipset , de hersenen van het moederbord . Het bevat ondersteuning voor RAID ( waardoor je je twee harde schijven die aangesloten die ofwel spiegel elkaar of kan worden uitgevoerd als een enkele overspannen harde schijf ) en een hardware - gebaseerde firewall die helpt om onbevoegde indringers in uw computer . Het bestuur neemt tot 3 GB RAM-geheugen en functies ingebouwde audio .
Abit KT7 - RAID

Net als de Epox bord , dit moederbord is volledig in staat de ondersteuning van een RAID- configuratie en kan tot vier harde schijven . Het beschikt over een Via KT133 chipset en biedt AGP grafische ondersteuning met ofwel 2x of 4x AGP graphics . In tegenstelling tot de Epox bord , het ondersteunt slechts tot 1,5 GB RAM in drie sleuven . Het is heel gul in zijn vermogen om uitbreidingsmogelijkheden , met zes PCI- slots en een ISA-slot ( de voorloper van PCI ) aanbieden . De een ISA-slot wordt gedeeld met een PCI slot , wat betekent dat praktisch u kunt slechts zes uitbreidingskaarten , echter , gezien het feit dat veel moederborden bieden aanzienlijk minder uitbreidingsmogelijkheden , dit is nog steeds vrij genereus .
< Br > MSI K7N420 Pro

Dit moederbord van MSI beschikt ook over de Socket A sleuf voor de originele Athlon CPU . Het biedt de Nvidia nForce 420 D chipset en kan tot 1,5 GB aan RAM . Het moederbord is uitgerust met een AGP 4x slots voor grafische kaarten en ingebouwde audio . Er zijn vijf PCI-slots beschikbaar op het bord met twee ingebouwde USB 2.0-poorten . Het moederbord beschikt ook over een ingebouwde IEEE 1394 ( Firewire ) -poort en een seriële poort .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te wijzigen Drive naar PIO…
·Hoe maak je een Texas Instrume…
·Hoe een bestand op een Verbati…
·Hoe maak je een CD /DVD Duplic…
·Hoe maak je een IDE harde schi…
·Hoe een Sound Device Fix op ee…
·Hoe om gegevens op uw PDA Beve…
·Hoe maak je Bluetooth op een C…
·Hoe maak je Broadcast Met een …
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Color Laser Vs . Inkjet 
·Hoe kan ik een Sony VAIO Remote Control …
·Wat is een Labelflash- schijf? 
·Hoe te microprocessors Problemen 
·Hoe te ontgrendelen en herstellen van ee…
·Hoe maak je een Disk laden op een Apple …
·Hoe kan ik Maak Ware grijstinten op een …
·Hoe maak je een Canon S600 Reset 
·Wat is het belangrijkste doel van een CP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com