Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te microprocessors Problemen
Een microprocessor kan een computer software programma's bedienen , van spreadsheet utilities om de nieuwste videogames . Hoewel het algemeen beschouwd als de meest betrouwbare component van een computer , kan een microprocessor gevoelig voor mechanische storingen als het ouder wordt . Als dit gebeurt , kan de computer schakelt zichzelf uit op willekeurige tijden , of het kan niet het besturingssysteem te laden . Probeer deze stappen voor probleemoplossing om de microprocessor te testen voordat volledig vervangen . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open het menu 'Start ' op het bureaublad en kies de " Shut Down" -optie . Klik op " Restart ". Druk op de F2- toets op het toetsenbord wanneer het logo van het besturingssysteem lijkt te brengen een nieuw menu . Blader omlaag door de menu -opties tot je een reeks letters en cijfers gescheiden door punten . Kopen van 2

Noteer het nummer , dan druk op de " ESC" -toets om de computer opnieuw op te starten . Raadpleeg de handleiding voor het model van de processor te vinden in de computer . Open de webbrowser en ga website van de fabrikant . Zoek het model van de processor .
3

Controleer de huidige Basic Input /Output System ( BIOS ) -versie beschikbaar is voor de processor , en vergelijk het met de reeks cijfers die u eerder schreef . Klik op de " Express BIOS-update " download link als het vermeld op de site versie is nieuwer dan de ene op de computer . Open het BIOS -updateprogramma , en volg de instructies op het scherm . Controleer om te zien of het probleem nog steeds optreedt , of als het bijwerken van de BIOS het probleem opgelost .
4

Zet de computer uit geheel . Verwijder alle kabels uit hun poorten op de achterkant van de zaak . Zet de computer op zijn zijkant en verwijder het zijpaneel door het nemen van de zaak schroeven , of omhoog te trekken op de metalen klink als die er is . Zoek de processor in het midden van het moederbord .
5

Zie de handleiding voor informatie over jumper instellingen van de processor . Vergelijk de in de handleiding met de configuratie van de jumpers zich naast de processor vermelde instellingen . Verplaats de jumpers in de juiste configuratie als ze niet waren ingesteld als de handleiding beschreven . Zet de computer en reboot .
6

Als de jumper instellingen al juist zou zijn , controleer dan de handleiding om te zien wat voor soort socket het moederbord heeft . Koop een vervangende processor die wordt aangesloten op het zelfde type socket ( zie bronnen hieronder ) . Schroef de ventilator , en verwijder deze . Haal de defecte processor direct van het moederbord door het direct omhoog te trekken . Stel de nieuwe processor naar beneden op de contactdoos en sluit de ventilator . Zet de computer en controleer of het probleem nog steeds optreedt .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe Memory in een Averatec 312…
·RAM -geheugen Definitie 
·De beste geheugenchips 
·Soorten RAM Slots 
·Elitegroup P4VXAS Specificatie…
·Hoe maak je verbinding een GeF…
·HP A6437C - B Geheugen Specifi…
·ATI RV350 Specificaties 
·Schoonmakers Safe voor CPU's 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een harde schijf vervangen i…
·Hoe je RAM toe aan een Acer Aspire 4315 
·Hoe je je lokale schijf Schakel uw compu…
·Hoe te Toner wijzigen in een Xerox 6250 
·Harde schijf formatteren Tips 
·Hoe je Amazon Kindle & waar 
·Hoe te wijzigen inktcartridges op de Eps…
·Hoe te Refill een HP 51645A 
·Hoe bouwen HTML5 iPad Apps 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com