Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
RAM -geheugen Definitie
RAM , een afkorting voor Random Access Memory , is de tijdelijke opslagruimte binnen een computer die helpt het efficiënter werken door het houden van gegevens voor de processor . RAM zal bestanden op te slaan zolang een computer wordt ingeschakeld ; zodra de stroom wordt afgesneden , wordt het RAM schoongeveegd , waardoor het klaar voor de volgende keer dat u de computer aanzet . Er zijn verschillende soorten RAM momenteel op de markt , elk met unieke eigenschappen . SDRAM

SDRAM
( Synchronous Dynamic Random Access Memory ) is een oudere vorm van RAM-geheugen met een capaciteit beperkt tot 256 MB en overdrachtssnelheden van slechts 100 Mbps tot 133 Mbps . Door zijn leeftijd , SDRAM sticks zijn moeilijk te vinden en zijn vaak alleen verkrijgbaar online of in gespecialiseerde computerwinkels .
DDR

DDR RAM ( Double Data Rate ) RAM is een stap omhoog van SDRAM , waardoor een grotere capaciteit ( 512 MB ​​en 1 GB ) en snellere gegevensoverdracht ( 200 , 266 , 333 en 400 Mbps ) . Vanaf 2010 DDR RAM is nog steeds direct beschikbaar voor klanten die op zoek te vervangen of upgraden van hun huidige RAM , hoewel DDR wordt niet meer gebruikt in de fabriek gebouwde machines .
DDR2
< br >

Een meer geavanceerde versie van de DDR , DDR2 RAM outmatches originele DDR capaciteit en overdrachtssnelheden met een opslagcapaciteit variërend van 512 MB ​​tot 2 GB en overdrachtsnelheden van 400 tot 800 Mbps . DDR2 is nog steeds standaard in voorverpakte computers en laptops , al is het langzaam uit afgebouwd in het voordeel van DDR3 RAM .
DDR3

DDR3
is de nieuwste beschikbare RAM op de markt en ook de meest energie - efficiënte . Huidige DDR3 overdrachtsnelheden bereik 800-1600 Mbps , een verdubbeling van de tarieven van DDR2 , en opslagcapaciteit momenteel variëren van 1 GB tot 4 GB . Bovendien , de opslagcapaciteit van DDR3 waarschijnlijk groter worden als de technologie zich ontwikkelt . En terwijl DDR3 RAM is nog niet standaard in voorverpakte computers , veel hoger - end consumenten -eenheden voorzien van DDR3 -technologie .
Compatibiliteit

Bij het zoeken naar RAM voor uw compute , weten wat voor soort RAM-geheugen te gebruiken . Geen van de RAM typen zijn uitwisselbaar , zodat de verwerving juiste RAM essentieel , zowel qua goede pasvorm en juiste werking . Zie Bronnen voor een link naar Crucial.com , die RAM informatie bevat voor elke massa - geproduceerde computer die ooit op de markt kwam .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te DDR2 4Gb geheugen kopen…
·De rol van de Microprocessor 
·Hoe Memory op Presario V2000 l…
·Hoe te NVIDIA bijwerken 
·Wat is CAS 4 in PC geheugen ? 
·Specs van de Intel D850emv2 P4…
·Waar is het serienummer op de …
·Hoe te Checklist voor ATI 10.7…
·Hoe kan ik mijn Computer Memor…
  Related Articles
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Hoe maak je verbinding een Memory Stick …
Definitie van een videokaart 
Wat is de beste videokaart voor High Def…
Hoeveel video kan een 2GB SD geheugenkaa…
Definitie van een grafische kaart 
Hoe de Memory Toegewezen je een grafisch…
Hoe te identificeren een RAM Processor G…
Hoe je RAM toewijzen voor een videokaart…
  Hardware Articles
·Het instellen van de datum en tijd op ee…
·Mijn Flash Drive kan niet worden geïnst…
·Hoe te Overclock Centrino 
·Videokaarten Compatibel met Windows Vist…
·Notion Ink Adam Vs . iPad 
·Hoe te schakelen van Integrated Graphics…
·Hoe maak je een iMac Demonteer 
·Hoe te PRC converteren naar Kindle 
·Hoe je veilig schoon Harde Schijven 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com