Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik Maak Ware grijstinten op een grootformaat printer?
Veel grootformaat printers mengen andere kleuren met grijze , die het moeilijk maken om een getrouw beeld grijs te krijgen. Als een paarse gegoten kan worden gezien in een beeld , kan het gevolg van een overmatige hoeveelheid magenta die niet afdrukt op de juiste plek. Dit kan gebeuren als spuitmondjes van de printer zijn onrein of als er ongepaste software-instellingen . Gelukkig kunt u nog steeds een echte grijze krijgen als u hulpprogramma's van uw printer op te lossen en te veranderen van een aantal instellingen in een third-party software , zoals Adobe Photoshop . Instructies
Instructions
1

Reinig de printkop om ervoor te zorgen dat de sproeiers regelen inkt goed . Op groot formaat printers , kunt u een hoofd reinigingscyclus starten vanaf de printer op uw computer staat . Aanloop naar vijf printkop reinigingen om sproeiers te ontstoppen . Kopen van 2

Print en vergelijk controlepatronen van het dialoogvenster Printkop reinigen om te controleren of de printkop schoon is . Als er lijnen ontbreken in het ruitjespatroon , moet u de reiniging cyclus te herhalen en opnieuw af controlepatronen .
3

Lijn de printkop uit het menu Print Alignment Utility om de kwaliteit te verbeteren van afgedrukte afbeeldingen. Plaats een paar vellen Letter-papier in de printer automatische papierinvoer . Klik op Printkop uitlijnen en volg de instructies op het scherm .
4

Open een bestand dat is 11 - by - 17 inch of meer in Adobe Photoshop . Ga naar het menu Beeld en zetten de afbeelding naar CMYK , ga dan naar het menu Venster en open kanalen . Merk op dat er verschillende hoeveelheden van detail in de cyaan, magenta , geel en zwart kanalen .
5

Bekijk alle kanalen bij elkaar en ga naar het menu Beeld en kies Channel Mixer van de instellingen submenu . Controleer het Monochroom box aan de Channel Mixer dialoogvenster en pas de schuifregelaars van elke bron -kanaal totdat u een getrouw beeld in grijstinten te creëren . Bij het afstellen van de schuiven , is het het beste om de totale waarden tot ongeveer 100 .

Print file 6 te houden van een groot - formaat afdrukken printer . Merken dat uw afdruk heeft een echte , neutraal grijs . Volgens Peter Horner van Site Criticus website , met behulp van Photoshop Channel Mixer is een van de gemakkelijkste manieren om te fine - tunen van een afbeelding en de beste resultaten . Het is een techniek die u zullen helpen mooie , zwart -wit beelden te creëren .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik dit oplossen een Er…
·Sharp Copier Problemen 
·Hoe geld te besparen op inktca…
·Hoe kan ik een HP 4250 papierl…
·Hoe je oude inktcartridges Rec…
·Hoe de Tank inktopvangbak inst…
·Hoe te Enveloppen HP 7310 
·Hoe maak je een Phaser 3450 Re…
·Hoe maak je Refill een Canon E…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Bepalen welk soort geluidskaart uw compu…
·Hoe kan ik Verlaag het fysieke geheugen …
·Veelgestelde vragen over PC geheugen 
·Hoe Hard Drive Space wordt berekend 
·Wat is een computer harde schijf en hoe …
·Het upgraden van een eMachine W3410 
·Hoe te Lege pagina's Problemen op een Ep…
·Hoe een computer te optimaliseren voor A…
·Hoe te R260 Inktpatronen Vervang 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com