Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
USB Power Specs
Een USB of Universal Serial Bus , is het geesteskind van Intel ontwikkelaar Ajay Bhatt . USB is handig voor het verzenden van data en stroom aan apparaten . USB-kabels worden veel gebruikt in 2010 om computers te verbinden met apparaten zoals printers , camera's en flash drives . Terwijl de USB -poort is in eerste instantie ontwikkeld voor computers , is het standaard geworden voor video game consoles , smartphones , PDA's , het kan ook functioneren als netsnoeren voor deze apparaten . Unit Hefvermogen

USB
komt in 1.0 , 2.0 en 3.0 versies . Elke voorziet tussen 4.75 en 5.25 volt ( V ) van kracht die reist tussen een bedrade lijn . Verschillende apparaten kunnen deze hoeveelheid stroom trekken uit dat enkele , bedraad lijn . Er kunnen maximaal vijf stukgoed kan worden getrokken uit een USB 2.0-poort , kan echter zes stukgoederen worden getrokken uit een USB 3.0-poort , waardoor het kan leveren meer macht aan apparaten . USB- apparaten worden geconfigureerd met een minimum van 100 milliampère ( mA ) maal het aantal aangedreven poorten die het bevat ( 200mA voor een poort , 300mA voor twee poorten , enz. ) te ondersteunen .
Charging Devices < br >

Veel apparaten
kunnen trekken macht om hun batterijen op te laden of kan uitschakelen functioneren van de macht stromen loopt via een USB -poort koord. Superspeed USB poorten vandoor een 3.0 platform en het optimaliseren van het energieverbruik tot het minimum hoeveelheid energie die het apparaat nodig heeft om op te laden of uit te voeren bieden . Nieuwe voeding modi zorgen USB-poorten aan de macht en communicatie ( data overdracht ) gelijktijdig leveren . Een USB Charging Downstream Port kan leveren tot 1,5 ampère ( A ) bij een lage bandbreedte overdrachtssnelheden en 900mA bij hoge bandbreedte tarieven .

Een draagbaar apparaat zoals een telefoon of PDA kan opstellen tot 1,8 A van een gewijd Oplaadpoort op een USB 2.0 of hoger apparaat . In 2009 heeft overeenstemming bereikt over een standaard , universele micro - USB -oplader voor al hun telefoons belangrijkste mobiele telefoon fabrikanten , zoals Nokia , Motorola en Samsung . Op termijn zal dit de noodzaak voor de fabrikanten om het opladen van kabels voorzien van hun telefoons te elimineren . Deze micro - USB-apparaat is goedgekeurd door de Internationale Telecommunicatie Unie als haar universele gsm- oplader gekozen oplossing . Wanneer een toestel heeft meer macht dan kan door een enkele USB-poort worden afgeleverd , kan dat apparaat worden opgeladen met een multi - ported USB . Externe harde schijven , bijvoorbeeld , kan worden gevoed door een USB-kabel die wordt aangesloten op een externe voeding aan de ene kant en een apparaat op het andere .
Powered USB
< br >

een USB is een self -powered USB die extra hoogspanningsleidingen gebruikt dan de standaard USB-poorten leveren meer elektrische stroom naar een apparaat . Het maakt gebruik van vier extra pinnen te leveren 6 A op een van beide 5 V , 12 V of 24 V aan de aangesloten apparaten . Gevoede USB-sticks worden gebruikt om de macht retail apparaten zoals barcode scanners , printers , pin pads en handtekening opname-apparaten . Deze USB's bestaan ​​uit twee poorten : een top een die een USB-kabel en een onderste die een netsnoer accepteert accepteert . De USB- apparatuur in staat stelt meer vermogen uit een USB- trekken en vereisen een externe energiebron te werken .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Compatibele DiskGO USB Flash D…
·DVD - Vs . DVD + 
·Hoeveel Pictures werkt een MB …
·Hoe Vergelijk Bluetooth en Wi …
·Hoe te EPROM chips programmere…
·Hoe te Overclock de 544 MHz Ce…
·Hoe maak je een RCA convertere…
·Hoe kan ik een HP LP3065 Insta…
·Hoe kan ik een externe USB Flo…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Hoe maak je een camera aansluiten via US…
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
Hoe te Sync My iPad via een USB 
iPad CPU Specs 
Hoe USB gebruiken met uw iPad 
  Hardware Articles
·Microsoft Vs . Apple Computers 
·Problemen met mijn Logitech Z5500 
·Wat is Turbo Memory ? 
·Hoe maak je een USB converteren naar RS2…
·Hoe maak je een 939 Processor Verwijder 
·Hoe de cd - rom vervangen op een Toshiba…
·Hoe te Elf Launch Van een PC 
·Wat is een data Burst Cache ? 
·Hoe kan ik een Lexmark X63 printer te in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com