Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Over Humanoid Robots
Sinds enkele decennia computertechnologie heeft gediend in de behoeften van de mens , het verhogen van de efficiëntie van het werk, terwijl het tanken een steeds toenemende snelheid van zakendoen . Een technologie veld genaamd humanoïde robotica ontwerpt zelfstandige , complexe computers die mensachtige taken kunnen voltooien . Recente innovaties op het gebied roepen de vraag op hoe de humanoïde robots het leven van echte mensen kan veranderen in de toekomst . Geschiedenis van Robots

met een oorsprong in 1973 , de geschiedenis van humanoïde robots overspant een relatief korte periode in vergelijking met de geschiedenis van haar moedermaatschappij computertechnologie . In dat jaar ingenieurs en wetenschappers aan de Waseda Universiteit voltooide de eerste full-scale , mensachtige robot en noemde het WABOT - 1 . Later , bijdragen van de universiteit als de muzikant robot WABOT - 2 van 1984 , en de Honda's trage tweevoeter Experimental 0 van 1986 baande de weg voor toekomstige termijnen . Vandaag , een andere Honda robot genaamd ASIMO houdt algemeen erkend als 's werelds meest geavanceerde robot .
Robot Mogelijkheden

In eenvoudige termen , de zinsnede " humanoïde robot ": een elektronische ( niet-levende ) apparaat dat een mens lijkt . Een meer complexe analyse bevestigt wat het apparaat eruit moet zien en in staat zijn om de aanwijzing te krijgen . Vroege ontwerpen werden gericht op elementaire functies , zoals de mogelijkheid om te lopen op een vlakke ondergrond . Moderne ontwerpen richten op meer complexe fysieke manoeuvres als lopen op oneffen terrein, collision detection en navigatie onder verplaatsen van personen en roerende voorwerpen . Toekomstige ontwerpen zal zich richten op het helpen van echte mensen met alledaagse taken , zoals de voltooiing van huishoudelijke taken , en het vermogen om te leren .
Meest geavanceerde robot

Ontwikkeld in het jaar 2000 , het Advanced Step in Innovative Mobility ( ASIMO ) robot voorbeeld van diverse moderne technische hoogstandjes . Met zijn twee benen , romp , hoofd, armen en handen met tegenstelbaar duimen en functionele vingers , ASIMO vormt de meest mensachtige robot in uiterlijk . Het beschikt over een compact en lichtgewicht ontwerp , een geavanceerde wandeling technologie en de vrijheid van de bovenste ledematen bewegingen . ASIMO staat voor grote vooruitgang in de technologie , en zal zeker de weg vrijmaken voor nog meer geavanceerde systemen .
Future Concerns

Beroemde fysicus Dr Michio Kaku
houdt zich met de geavanceerde up - and-coming gebied van de snaartheorie en de voorspellingen voor de toekomst van de technologie . Een zorg voor de toekomst van humanoïde robots is dat de robots uiteindelijk genoeg kunstmatige intelligentie te overwinnen en tot slaaf te maken hun menselijke makers zullen krijgen . Echter , dr. Kaku quells deze angsten , zeggen dat dit niveau van intelligentie in robots niet tot ten minste halverwege de 21e eeuw moet worden verwacht , en dat als het gebeurt zal er meer dan voldoende voorbereidingstijd om het te ontdekken en te stellen off een kill switch op de gewraakte robots .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Ik kan niet de Flash Drive to …
·Hoe maak je verbinding een PC …
·Wat is het verschil tussen opt…
·Hoe maak je een USB -stick wor…
·Vijf Soorten PLC Taal 
·Hoe om gegevens te herstellen …
·Hoe maak je een 3 1/2 Disk For…
·Hoe maak ik een virtuele serië…
·Hoe maak je een Floppy convert…
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Over SLI videokaart Technologie 
Hoe te lokaliseren Video Card gegevens o…
Over de videokaart in een Mac Mini 
Informatie over de ATI Radeon HD 4870 vi…
Over de MSI ATI R4350 videokaart 
Veelgestelde vragen over Ebooks 
Informatie over de Nokia Internet Tablet…
  Hardware Articles
·Hoe te installeren of herstellen Sound C…
·Hoe om bestanden te verwijderen van een …
·Hoe te toestaan ​​GPU te delen RAM 
·De Xeon Processor Specs 
·Hoe maak je een Mac Book Upgrade 
·Hoe maak je een NVIDIA RAID-controller c…
·Ik gemorste koffie op een Dell Inspiron …
·Hoe maak je een laptop Processor Kies 
·Hoe te verminderen Laptop Oververhitting…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com