Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe de Lights wijzigen op een Asus G72
Opgericht in 1989 in Taiwan , Asus produceert computers en hardware voor consumenten en zakelijk gebruik . Sindsdien zijn bekroonde laptops , moederborden , grafische kaarten en andere vitale hardware zijn een van de meest duurzame elektronische apparaten op de markt . Echter , problemen doen rijzen , en soms de fabriek onderdelen moeten worden vervangen . Je kunt jezelf te redden wat tijd en geld door het uitvoeren van onderhoud aan uw Asus computer , zoals professionele technici kunnen een hoop geld kosten , afhankelijk van de taak. Als u het toetsenbord verlichting te vervangen in uw computer , kopen directe fabriek vervangingslampen voor deze swap . Wat je nodig hebt
Asus G72 laptop
Lightbulbs ( Asus toetsenbord ) op Hete lucht station
Flux gel
Solering ijzer
Solder
Philips precisie schroevendraaierset
< br > Toon Meer Aanwijzingen
1

update van de stuurprogramma 's uw toetsenbord via de Asus website om de juiste versie van deze toetsenbord verlichting te krijgen. Als de lampjes blijven disfunctionele na driver update , moet je uit elkaar halen van de computer om toegang te krijgen tot de benodigde hardware .

Schroef 2 elk schroefje dat het onderste paneel vasthouden aan de computer met een precisie schroevendraaier . Til het paneel uit de computer om toegang te krijgen tot het moederbord en doelhardware voor verwijdering. Verwijder voorzichtig het moederbord van de computer .
3

Zoek de kleine bollen die oplichten het toetsenbord van uw Asus G72 en breng een klein beetje flux gel aan elke kant . Verwarm elke solderen contactpunt met de hete lucht station en gebruik de desoldeerpomp om deze onderdelen te bevrijden van het moederbord . Herhaal dit voor elk van de soldeer contact ruimtes totdat je alle bollen kan verwijderen .
4

Reinig het oppervlak gebieden waar elk van de bollen werden verwijderd met isopropylalcohol . Gebruik een kleine tandenborstel zorgvuldig te schrobben elk van deze secties .
5

Breng solderen aan de connect punten op elk van de nieuwe lampen , een tegelijk . Te solderen de connect punten van het moederbord voordat u probeert te solderen om een ​​sterke verbinding aan beide van deze onderdelen te garanderen .
6

Bevestig elk van de bollen op het moederbord en soldeer elk van de randen . Blijven solderen tot je positief het nieuwe bollen worden stevig op hun plaats vastgemaakt zijn . Herhaal de soldeerprocessen voor elk van de bollen .

Dia 7 de batterij terug in de laptop computer en steek deze in de nieuwe power jack . Zet uw computer aan om te zien dat de nieuwe krik goed werkt . Schuif de batterij in de beoogde sleuf en steek de lader in het stopcontact aansluiting . Zet uw computer aan en zie dat het toetsenbord verlichting werkt weer . Werk het stuurprogramma zodra u inlogt op uw gebruikersprofiel .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Verschillen in PLC Backplanes 
·Hoe maak je een camera streame…
·E Ink Vs . LCD 
·Hoe te verbinden twee computer…
·Hoe maak je een Terminal Block…
·Problemen met een Plextor PX -…
·Bepalen van de grootte van een…
·Computer Definities van Kiloby…
·Kan ik Installeer een harde sc…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de webcam activeren op een Compaq CQ…
·Laptop Moederbord form factors 
·Hoe uw computer Rebuild 
·De Samsung NC10 Vs . de Acer Aspire One …
·Hoe maak je een Stripped Schroef Verwijd…
·Hoe naar NTFS formatteren in een USB Fla…
·Hoe kan ik wijzigen Cool Instellingen op…
·Hoe te converteren DPI om Pixels Per Inc…
·Wat was de eerste computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com