Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe de functies van een CSU /DSU Identificeer
A Channel Service Unit , of CSU , en Data /Digital Service Unit , of DSU , waren eens twee verschillende soorten machines , maar wordt nu meestal samen opgenomen in een enkele eenheid . Deze eenheden functioneren zoals modems , maar zijn veel sneller en veel krachtiger . Zij zijn verplicht bij het gebruik van een speciaal circuit , zoals een T1-lijn , voor toegang tot een netwerk . Hoewel ze meestal onafhankelijk van elkaar , worden CSUs en DSUs meestal gegroepeerd en verpakt als een hybride CSU /DSU . Deze units hebben functies die kunnen worden geïdentificeerd door het onderzoeken hoe uw programma's actief zijn . Instructies

Kijk naar de datasnelheden 1 . Onder uw verbindingssnelheid , onderzoeken hoe snel de verbinding snelheid is . Een CSU kan niet overweg met tarieven die lager zijn dan 64 kbps zijn . Als je werkt meer dan 64 kbps , is uw verbinding waarschijnlijk worden behandeld door de CSU .

Look 2 op uw internetverbinding . Controleren om ervoor te zorgen dat deze is aangesloten op een beveiligde , dedicated lijn , zoals een T1-lijn . Als dit het geval is , wordt de CSU hanteren deze verbinding en het omzetten van de signalen van uw LAN -verbinding in WAN signalen die op grotere schaal worden gebruikt over het internet .
3

Controleer de achterkant van de CSU /DSU modem en kijk of de data Terminal Equipment ingang , gemarkeerd " DTE , " is aangesloten . DSU behandelt verbindingen van deze input . Wanneer informatie wordt omgezet via een netwerk , een DTE kunnen gebruikers met andere gebruikers te communiceren via een netwerk of andere computersystemen met zeer hoge snelheden . Als je een CSU /DSU aangesloten en communiceren met uw stem met een andere gebruiker , wordt deze functie wordt behandeld door de DSU .
4

Time je connecties . In situaties waarin precieze timing essentieel is , is een CSU /DSU gebruikt om krappe tijd toleranties te handhaven . Onderzoek de kloksnelheid snelheid onder je modem instellingen en kijk naar de instellingen van een ander systeem op hetzelfde netwerk . Het tijdsverschil moeten identiek zijn. De CSU /DSU krijgt haar timing van een centraal netwerk in plaats van het individueel systeem . Als de klokken tarief is hetzelfde , dan is deze functie wordt afgehandeld door de CSU /DSU .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik een Sony Vaio 's Wa…
·Over Computer Hardware 
·De beste manier om een DC Fan …
·Hoe maak je een lettertype con…
·Wat is Intel Dual - Core Xeon 
·Hoe maak je een TI - 83 Plus r…
·Hoe te MB's converteren naar K…
·Hoe om te bepalen vrije schijf…
·Hoe maak je verbinding een PCM…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Compaq 7000 Specificaties 
·Hoe kan ik een Autorun -bestand voor een…
·Kan een gebarsten scherm van de laptop w…
·Hoe meer RAM-geheugen installeren in een…
·Hoe maak je een Thinkpad Demonteer 
·Hoe te Overclock een Compaq HP Presario …
·Wat zijn biometrische apparaten? 
·Hoe maak je een FAT32 partitie Fix 
·Hoe de Screen Als Druk een JPEG 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com