Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik een Sony Vaio 's Warranty Extend
Wanneer u een nieuwe Sony Vaio , hetzij door middel van een online retailer of op een bakstenen en mortel winkel koopt , krijgt u de mogelijkheid tot verlenging van uw Sony Vaio 's garantie. Als u niet de garantie of service plan , uit te breiden op het moment van aankoop , echter , het is niet te laat om een uitgebreide service plan op de standaard garantie van uw Sony Vaio voegen . De uitgebreide garanties die beschikbaar zijn voor een Sony Vaio zijn hangt af van uw specifieke product -model , maar alle garanties kunnen worden aangeschaft via de website van Sony . Instructies
1

Ga naar pagina " Service Plan Benefits " de Sony website . Selecteer " Desktops " of " notebooks ", afhankelijk van het type Sony Vaio eenheid die u wilt de garantie te verlengen van .

Klik 2 op het tabblad " Voorwaarden " te lezen van de Sony uitbreiding van het servicecontract . De contractdetails wanneer reparaties zijn bedekt , net als in het geval van spanningspieken of accidentele schade , en wanneer reparaties niet worden gedekt , zoals wanneer schade is te wijten aan de eigenaar verzending van de Sony Vaio .
3

Schakel over naar het tabblad " Pricing " om de uitgebreide service plan opties die beschikbaar zijn voor uw Sony Vaio zijn te zien . Service plannen worden aangeboden voor verschillende lengtes van de tijd , van twee jaar tot vier jaar extra dekking na het verstrijken van de standaardgarantie .
4

Klik op " In winkelwagen " naast de uitgebreide garantie plannen dat u wilt kopen voor uw Sony Vaio . Vul uw Sony Vaio 's plaats en datum van aankoop , het serienummer van het apparaat , en selecteer " Desktop PC " of " Notebook PC " uit naast " Product Category . " Klik vervolgens op "Doorgaan . "
5

Vul uw factuurgegevens wanneer gevraagd en creditcardgegevens voor de betaling . Zodra uw betaling heeft doorgemaakt , is de uitgebreide service plan dat u voor uw Sony Vaio geselecteerd automatisch geplakt uw garantie . Een bevestiging van de uitgebreide garantie op uw e-mail wordt verzonden en moeten worden bewaard op een veilige plaats op uw computer in geval van een vraag over uw garantie ontstaat later .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe echt wissen een harde schi…
·Hoe te vergelijken SATA harde …
·AB Switch Install Instructions…
·Hoe te installeren Ribbon Cabl…
·Hoe System bestanden kopiëren…
·DIY touchscreenpen 
·Hoe maak je een luidsprekerkab…
·Hoe USB Spanning verminderen 
·Hoe een Omron PLC Wire 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Compact discs ( CD's ) worden gebruikt v…
·Hoe kan ik Problemen met HP 3600 Kleuren…
·Verschil tussen RAM en ROM geheugen 
·LED vs LCD Laptops 
·Definitie van een Webcam 
·DIY grafische kaart Installatie voor de …
·Bedrading Gids voor een voeding van de c…
·Hoe kan ik een laptop gebruiken als een …
·Hoe je C4580 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com