Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe echt wissen een harde schijf
Als u een bestand van uw computer te verwijderen , is het niet permanent verdwijnen . Alleen maar omdat een computergebruiker verwijdert gegevens van de harde schijf betekent niet dat het is gegaan van de harde schijf . Met de opdracht delete op een computer gewoon schrapt de verwijzing naar de informatie , maar de data is er nog steeds . Wat je
Floppy disk of een beschrijfbare cd
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Zorg dat de computer werd gebouwd na 2001 . In computers gebouwd vóór 2001 , was de enige manier om alle gegevens op de harde schijf zorgen gewist is om fysiek schadelijk zijn voor de harde schijf door fysieke vernietiging of demagnetiseren . De meeste van deze computers kwam met een DOS - niveau functie genaamd Secure Erase , maar het is niet ingeschakeld , omdat de makers niet wil dat mensen per ongeluk verwijderen van alles van de harde schijf van de computer . Kopen van 2

Download de Secure wissen programma van het internet .
3

Unzip de Secure Erase toepassing en opslaan of branden op een beschrijfbare cd - rom of een diskette.
4

toegang tot de BIOS opstart volgorde te starten vanaf de cd - rom of diskette ( welke werd gebruikt om de applicatie te slaan ) . Verschillende computers hebben verschillende belangrijke opdrachten naar het BIOS te gaan; over het algemeen is de "F2 " of "Del" toets . Wanneer de computer wordt opgestart er over het algemeen wat tekst die welke toets je moet drukken om de opstartvolgorde ( iets als " Druk op F2 om het opstarten enter" ) wijzigen vertelt . Druk herhaaldelijk op deze toets als u de computer inschakelt . Als het scherm besturingssysteem komt , was de sleutel te laat ingedrukt .
5

Kijk voor een optie een keer in de BIOS die zegt boot order , boot sequence of iets vergelijkbaar met die . Verschillende machines hebben verschillende BIOS -outs , maar als je de boot scherm vinden, zullen er opties zoals " Hard Drive , " "CD - ROM" en " Removable Devices . " Selecteer het station met de Secure Erase -software bevat ( ofwel de cd - rom of diskette in verwijderbare apparaten ) en verplaats het naar de top van de lijst reeks in door de aangegeven wijze die wordt vermeld in het BIOS . Nogmaals op de toetsen voor de bestelling veranderen zijn verschillend in sommige computers .
6

Verlaat het BIOS en laat de computer afwerking draaien op . De DOS-prompt moet verschijnen . Aan het systeem /DOS prompt type in " hdderase " om het proces te starten . De Secure Erase menu moeten verschijnen en twee opties beschikbaar : Secure Erase of Enhanced Secure Erase . Niet alle systemen ondersteunen de verbeterde versie en zo niet , zal deze optie niet weergegeven . Na het selecteren van het commando , kan overal mee naartoe nemen 30-180 minuten om de operatie te voltooien . Hoeft het proces niet onderbreken omdat het systeem kan vastlopen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Microsoft Reader -bestande…
·Hoe goed is Liquid Cooling voo…
·Hoe kan ik een Dell Hard Drive…
·Hoe u uw eerste robot te bouwe…
·Soorten harde schijven 
·Hoe maak je een harde schijf m…
·Hoe wilt opnemen van een DVD n…
·Hoe kan ik een SCSI harde schi…
·Wat is een Webcam Driver 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een afbeelding SafeBoot Driv…
·Hoe maak je een Micro Center USB gebruik…
·Hoe maak je een Epson 480 Reset 
·Hoe maak je een Wireless Printer delen 
·Hoe lang duurt het om een laptop batteri…
·Hoe controleer ik een Flash Drive voor e…
·Hoe te verbinden 2 pc's met een USB 
·Hoe te Win98 installeren op een Flash Dr…
·Hoe het opzetten van Verizon FiOS Met DC…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com