Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Hoe controleer ik een Flash Drive voor een virus of Trojaans paard ?
USB flash drives bevatten flash geheugen opslag en aansluiten op een computer of een ander apparaat via een USB -poort . Net als de harde schijf van een computer of een stuk software , kunnen deze stations worden besmet met Trojaanse paarden - malware ontworpen om een ​​toegang van derden tot de computer en informatie verlenen - of virussen ontworpen voor flash drives gebruiken als een hulpmiddel om computers te infecteren . U kunt detecteren virussen , Trojaanse paarden en andere vormen van malware verbergen in je USB flash drive met behulp van de opdrachtprompt . Instructies
1

Druk op de toets "Shift " als u de USB-stick in de computer plaatst . Ingedrukt houden van " Shift " zal de computer te houden van auto- spelen van het apparaat . Klik op " Annuleren " om de auto-run af te sluiten als u niet in het bezit " Shift " down lang genoeg en de auto-play functie start . Kopen van 2

Open de Windows- opdrachtprompt door te klikken op " Start" en vervolgens te markeren en te klikken op " Run . " Typ " cmd " ( zonder de aanhalingstekens ) in het tekstvak en druk op ' Enter '. Als u Windows Vista gebruikt , klikt u op het pictogram van Windows , typ " cmd " in het vakje " Search " en druk op " Enter ".
3

Schakel de Command Prompt om uw USB flash drive door de letter van het station, gevolgd door een dubbele punt te typen - bijvoorbeeld , " F : " zonder de aanhalingstekens - en druk op " Enter ". U kunt de brief die Windows toewijst aan uw flash-drive te vinden door te klikken op ' Start' en vervolgens te markeren en te klikken op " My Computer . "

List 4 de directory van de bestanden op uw flash-drive door het intikken van " dir /w /o /a /p " ( zonder aanhalingstekens ) in de Command Prompt en druk op ' Enter '. Deze lijn zal uw USB-drive vertellen om een ​​lijst van alle bestanden samen te stellen en weer te geven .
5

Locate voorkomende virussen , Trojaanse paarden , of schadelijke bestanden in de lijst . Twee van de meest gemelde stukken van USB- malware zal verschijnen als " autorun.inf " of " smss.exe " ( beide zonder de aanhalingstekens ) . Tenzij u gebruik maakt van uw USB naar een programma van de ene computer naar de andere , moet je verdacht van een uitvoerbaar bestand - bestandstypen beëindigen " exe . " - Die in de directory van uw flash drive verschijnt . Ook, zoals een algemene vuistregel , als je alle bestanden op uw USB-drive , andere dan degene die je persoonlijk hebt opgeslagen op het zien , uw flash drive is geïnfecteerd .
6

Zet je USB-drive te laten zien alle bestanden , zodat u ze kunt verwijderen . Kopieer en plak " attrib - r- a - s - h * . * " ( Zonder de aanhalingstekens ) in de opdrachtprompt en druk op ' Enter '. Deze letters staan ​​voor " Alleen-lezen, Archief , Systeem en Verborgen bestand , " en het invoeren van deze regel zal uw USB -bestand vertelt om ze te herkennen .
7

Verwijder alle virussen, Trojaanse paarden , malware en verdachte bestanden . Type " del " ( zonder aanhalingstekens ) , gevolgd door een spatie en dan de naam van het bestand , bijvoorbeeld , " del smss.exe " . Druk op "Enter " om dat bestand op uw USB -stick verwijderen .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Flash Drive Tips & Tricks 
·Hoe de capaciteit van een Flas…
·Hoe je Ubuntu installeren op e…
·Hoe om bestanden te verwijdere…
·Hoe te ReadyBoost Verwijder va…
·Hoe gebruik ik een Flash Drive…
·Hoe te herstellen verwijderde …
·Hoe je foto's overbrengen van …
·Hoe te kopiëren Met een USB F…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te installeren Ribbon Cable 
·Hoe de Keyboard Repair voor een Acer Tra…
·Kan elke USB- kabel worden gebruikt op e…
·Stap - voor-stap instructies over hoe de…
·Hoe maak je een kabel met USB Laat aan h…
·Gratis Floppy - Disk Recovery Programma 
·Hoe het verhogen van DDR RAM 
·De verschillen in Business & Consumer No…
·Hoe een HP Mini Upgrade 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com