Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een Thinkpad Demonteer
Demontage uw ThinkPad laptop kunt u de hardware van uw computer te verwijderen en te vervangen . Het geeft je ook de mogelijkheid om de binnenkant van uw computer schoon , en alle hardware verbindingsproblemen handmatig oplossen . Daarnaast afbouwen van uw laptop geeft je een beter idee van hoe uw computer is gebouwd en ontworpen te geven . Begrijpen waar en hoe de hardware van je computer is aangesloten kunt u om efficiënter als je hardware te vervangen in de toekomst . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel uw laptop , en koppel alle kabels en apparaten . Sluit het LCD -paneel en draai de laptop over . Draai de computer , zodat de voorkant naar voren wijst . Verwijder de batterij uit de accu . Kopen van 2

Verwijder de schroeven waarmee het deksel RAM compartiment naar het midden van de onderste behuizing , verwijder dan het deksel .
3

Verwijder het RAM-module vanuit het geheugen compartiment . Spreid de klemmen aan beide zijden van de module . Kantel de module omhoog in een hoek , en verwijder deze vervolgens uit het geheugenslot .
4

Verwijder de twee schroeven waarmee de vaste schijf aan het compartiment in de linkerbenedenhoek van de laptop . Trek de harde schijf uit het compartiment .
5

Verwijder de schroeven waarmee de cd /dvd-station in de rechter of linker hoek van de laptop . De locatie van de cd /dvd-station is afhankelijk van uw laptop model . Trek het cd-station uit het compartiment. Verwijder alle resterende schroeven uit de laptop onderste behuizing .

Plaats 6 de laptop open en open het LCD-scherm helemaal . Steek een platte schroevendraaier in de spleet tussen de onderste rij toetsen op het toetsenbord en de polssteun gebied . Til het toetsenbord met de schroevendraaier . Plaats het toetsenbord naar beneden over de polssteun . Trek de stekker van het keyboard van het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
7

Verwijder het RAM-module onthuld door het toetsenbord. Spreidde zijn behoud grendels , kantel , en trek de module uit het geheugenslot . Koppel de touchpad los van de connector boven het touchpad apparaat op het moederbord . Til de bovenste behuizing van de basis van de laptop , en zet het opzij .
8

Koppel de LCD- video -kabel die zich vanaf de linkerkant van het scherm op het moederbord . Verwijder de schroeven uit elk scharnier . Til het LCD-scherm van de basis van de laptop , en zet het opzij aandachtig .
9

Verwijder de drie schroeven waarmee de grote koelventilator aan de linkerkant van het moederbord . Ontkoppel kabel van de ventilator van het moederbord , en til de ventilator uit de laptop om de hele moederbord te onthullen .

Previous: Next:
  laptops
·De voordelen van een mobiele c…
·Hoe kan ik een Dell Studio 173…
·Hoe Memory in een Lenovo T500 …
·Hoe te vervangen een Vaio PCG …
·Hoe kan ik een Dell Latitude R…
·Verschil in een matte cover en…
·Aansluiting instructies voor e…
·Tips op een Toshiba Satellite …
·Specificaties over Toshiba Lap…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Zal Mijn Kodak G600 Print Als de cartrid…
·Hoe de BIOS wijzigen bij toevoegen van e…
·Hoe Is Sound & Video Omgerekend & Opgesl…
·Sram PCMCIA -geheugenkaart Informatie 
·Stap-voor- stap instructies over hoe je …
·Hoe om programma's en gegevens kopiëren…
·Hoe de Mac's Font Cache Reinig 
·Hoe je oude computer Books Recycle 
·Hoe Desktop Speakers aansluiten op een l…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com