Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Basis van het gebruik van Flash Drives
Met de groeiende omvang van computerbestanden , heeft de alomtegenwoordige floppy disk een ding van het verleden , vervangen eerst met beschrijfbare cd's en nu met USB flash drives . Een flash drive is een kleine plug - in apparaat dat opslagcapaciteiten variërend van 32 MB tot maar liefst 128GB biedt . Met een klein formaat , dat een hoge mate van draagbaarheid biedt , hebben flash drives opgedaan wijdverbreide gebruik . File Storage

Het primaire gebruik van een flash drive is als een middel om de opslag van bestanden . Vanwege het grote bereik van de beschikbare formaten , kan een flash drive een immense hoeveelheid data van elk type dat kan worden opgeslagen op een PC opslaan . Plug - and- play -functionaliteit is voorzien in de meeste moderne besturingssystemen , wat betekent dat zolang je een USB 1.0 -of 2.0-poort beschikbaar is kunt u gewoon aansluiten van de drive in de open poort en toegang via de computer alsof het een andere rijden op uw pc . Voor onverenigbare besturingssystemen , de flash drive fabrikanten bieden vaak driver ondersteuning te downloaden van hun websites , die zal draaien wanneer uw station verlenen u toegang tot de ruimte van de schijf te installeren .

Eenmaal aangesloten , met behulp van de schijf voor opslag van bestanden is het hetzelfde als met elk ander station in uw systeem . Het verschijnt in het besturingssysteem als een aangesloten schijf in uw bestandssysteem en u kunt de gegevens naar en van het station als je kon met een ander opslagmedium te verplaatsen . Zolang de drive is aangesloten , de bestanden zijn toegankelijk . Je moet voorkomen dat het station gebruikt om bestanden op te slaan die software op uw systeem nodig heeft om al uitgevoerd , zoals het verwijderen van de rit zal de werking van deze applicaties te verstoren .

Bij het verwijderen van de drive voor draagbaarheid moet u eerst kiezen voor de disconnect opties voor het apparaat in uw besturingssysteem . Op een Windows -systeem zal toegankelijk zijn als een pictogram in het systeemvak . Voor een Mac , moet u het pictogram van flash drive slepen naar de Prullenbak icoon om de schijf uit te werpen , waardoor het veilig is voor verwijdering. Als u de schijf verwijdert zonder eerst te verwijderen uit de OS kunt u het laatste bestand overgedragen verstoren .
En nadelen

Er zijn zowel voor-en nadelen bij het gebruik van flash drives als opslag , in tegenstelling tot het gebruik van een harde schijf of branden van gegevens naar een optische drive . Een flash-drive grootste nadeel ligt in de noodzaak van een USB -poort voor connectiviteit .

USB
( Universal Serial Bus ) -poorten bieden een standaard interface voor plug - in apparaten op moderne computers en komen in zowel 1.0 en 2.0 versies . USB -overdracht snelheden zijn langzamer dan de overdracht versnelt gebruikt voor andere grote data transfers zoals Firewire of Wide-Ultra2 SCSI . USB -overdracht tarieven zijn zo laag als 1,5 Mbps , terwijl de USB 2.0- data bij 480 Mbps kan bewegen . Firewire , dat is een transfer protocol wordt gebruikt door veel moderne camera's en videorecorders , kunt overzetten met een snelheid van 1600Mbps , en Wide Ultra2 SCSI gebruikt bij SCSI harde schijven voor zakelijke toepassingen zoals file servers kan overbrengen op 640Mbps . Samen met de snelheidsbeperkingen , flash drives zijn ook duurder in een maat - aan - grootte vergelijking met andere opties voor opslag , zoals optische opslag op een DVD of opslag op een externe harde schijf .

Het grootste voordeel van het gebruik een flash drive ligt bij de draagbaarheid . U kunt gegevens op een flash drive te plaatsen dan is het in een zak en gaan, in tegenstelling met grotere externe harde schijven slaan . Zonder bewegende delen van een flash drive kan opstaan ​​tot grotere schokken tijdens het transport . Je zal ook niet nodig om bezorgd met lichte schade vernietigen van de gegevens als met optische schijven te wijten aan de beschermende behuizing rond de flash drive internals , en in tegenstelling tot optische opslag , zal een flash drive geen speciale software voor het branden om gegevens op te slaan .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Het verschil tussen een DSP en…
·Hoe te verbinden N72 naar een …
·Hoe maak je een interne harde …
·Hoe maak je een USB- Light aan…
·Hoe Pictures Van Easyshare naa…
·Hoe werkt een temperatuursenso…
·Hoe maak je een Siemens PLC in…
·Hoe de SSID vinden op een comp…
·Hoe Set Up Opnamemateriaal 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe te knippen , kopiëren of plakken Me…
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een MSI Wind harde schijf upg…
·Hoe te Pas een AMD Athlon processor 
·Toshiba Laptop Satellite A135 Specificat…
·Wat is de ADC- korting? 
·Heeft mijn Netbook Heb een Network Inter…
·Hoe maak je een Saitek Cyborg Keyboard P…
·Hoe maak je een Cyclic Redundancy Check …
·Outlook Backup naar een Flash Drive 
·Het automatisch laden van de Out of Ink …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com