Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Trucs om een harde schijf Make Spin Up
Harde schijven zijn onderhevig aan warmte , en dit zorgt ervoor dat de motor die draait en houdt de spindel van de aandrijving platters in de plaats te dragen over de tijd . Zodra dit gebeurt , de drive is gevoelig voor opsluiten . Dan te verwachten zijn die aangeven dat de harde schijf is niet meer " zichtbaar" voor het systeem dat gebruik maakt van het opstarten van fouten . De schijf kan weer draaien met behulp van deze trucs . Third Party Drive Recovery

U kunt uw schijf te sturen naar een derde harde schijf herstel bedrijf om te zien of ze de harde schijf te draaien kan krijgen en daarmee uw gegevens te herstellen . Terwijl ze een aantal technieken en trucs die u niet zou kunnen hebben, ze nog steeds misschien niet succesvol . Plus , dit zal geld kosten voor de scheepvaart en de service .
Bevries de Drive

Deze truc heeft beperkte resultaten op basis van hoe slecht het station is opgesloten . De reden dat dit kan werken omdat de bevriezing zorgt ervoor dat de onderdelen van de aandrijving te krimpen . ( Heat breidt objecten ; koud contracten hen. )

Wrap
de harde schijf in een papieren handdoek om vocht te absorberen rond het station . Plaats de schijf in een ziplock zak en zet het in de vriezer . Daar laat het gedurende enkele uren ( om te helpen ervoor te zorgen dat deze techniek heeft een kans om te werken , laat het in 8 uur ) .

Zodra u de " bevroren " drive uit de vriezer te nemen , plug hem terug in uw apparaat en start het meteen. Maak dan gebruik van een data recovery tool of techniek om uw gegevens op te halen . Je moet dit snel uit te voeren , omdat de aandrijving zal waarschijnlijk weer opsluiten als het eenmaal bereikt een voldoende hoge temperatuur .
Verwijder de Cover

nemen van de deksel eraf van de aandrijving maakt de garantie ongeldig , maar afhankelijk van hoe kritisch je gegevens is , is het misschien geen probleem . Zodra u de bovenklep van een schijf verwijdert , wordt u direct onderwerpen aan stof en vuil uit de lucht eromheen , zo snel werken .

Houd uw vingers en gereedschap uit de buurt van de actuator arm die het hoofd boven houdt het plateau van de aandrijving . Als je duwt u op deze arm , en het hoofd contact maakt met het oppervlak van de schotel , kunt u onherstelbare schade veroorzaken .

Sluit de drive aan het apparaat die het gebruikt , en zet hem aan met de drive platter en het mechanisme in het volle zicht . Als de drive platter niet spin up , gebruik dan een zachte punt , zoals een potlood gum en zachtjes coax de drive te draaien door het bewegen van de schotel op de buitenste rand . Geen contact met het oppervlak van de schotel op elk gewenst moment .

Als de schijf draait en u bent in staat om de toegang tot uw gegevens te krijgen , wil je het meteen back-up en leg het op een ander station. Als de schijf spint up, maar het apparaat zal niet opstarten , dan is er een ander probleem waarschijnlijk in verband met de aandrijving .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je verbinding een Lat…
·Hoe maak je een SDHC -kaartlez…
·Hoe zorg ervoor Maak een webca…
·Hoe te StorageTek L80 Upgrade 
·PWF Instructies 
·Hoe het aansluiten van twee ha…
·Hoe maak je een webcam met beh…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe te vertellen als uw comput…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Noisy PC Fans Fix 
·Hoe maak je een LifeView tv-tuner gebrui…
·Het kiezen van een notebook Processor Sp…
·Hoe kan ik een webcam gebruiken op een A…
·Hoe kan de Android- sync met een MacBook…
·Soorten & Specificaties van Modems 
·CPU Koeling Ideeën 
·Hoe te wijzigen van een Toshiba Inverter…
·Hoe krijg ik HP S'pore ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com