Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe het opzetten van een LUN op een NetApp Storage System
NetApp data storage systemen zijn ontworpen om massa-opslag van bedrijfsgegevens in een configuratie die veilig , hoge prestaties en zeer betrouwbare en beschikbare ondersteuning . Voor opslag op NetApp systeem kan worden gebruikt, moet de NetApp worden geconfigureerd met ten minste een LUN ( Logical Unit Number) , die alle of een deel van een disk -array toegewezen aan een volume dat toegankelijk is computersystemen die met de opslag . Gebruik de NetApp System Manager software om een ​​LUN te gebruiken voor data-opslag te bouwen . Wat je
NetApp initiatorgroep geconfigureerd
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de NetApp System Manager . Klik op " Configuration" en klik op " Protocols " en klik op " iSCSI . " Klik op "Start " om de iSCSI- service te starten . Kopen van 2

Klik op de " Storage " in het linkervenster van de " NetApp System Manager " en klik vervolgens op "Create LUN " in het rechterpaneel . Klik op de knop "Volgende " in de " wizard Create LUN " venster dat verschijnt .
3

Typ een naam voor de LUN op het gebied van de " Algemene eigenschappen " pagina "Naam" . Typ een beschrijving van de LUN in het veld ' Beschrijving ' . Typ de grootte van de LUN die u configureert in het veld ' Grootte ' en klik op de " Size " drop - down box en klik op de optie die de maateenheid die u wilt gebruiken voor de LUN formaat definieert .
< Br > 4

Klik op de " Type " drop - down box en klik op de optie die het beste het besturingssysteem van de computer die gebruik zullen maken van de LUN voor opslag . Klik op de knop "Volgende" .
5

Klik op de " Automatisch nieuw volume creëren" keuzerondje als er geen andere volumes geconfigureerd of u een nieuw volume voor de LUN maken . Klik op " Kies een bestaande container voor de LUN " keuzerondje als er een volume beschikbaar is die u wilt gebruiken met de LUN . Klik op de knop "Volgende" .
6

Klik op de naam van de initiatiefnemer groep ( host) in de "Bekende initiatiefnemer hosts " lijst waaraan u de LUN in kaart . Klik op de " pijl-rechts " toets om de initiatiefnemer groep (host ) die u hebt geselecteerd voor de ' Hosts te verbinden "lijst te verplaatsen .

Klik 7 de knop" Volgende " en bevestig dat de configuratie weergegeven is juist . Klik op de knop "Volgende " om de nieuwe LUN maken .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je de harde schijf verwijd…
·Hoe de Hard Drive Openen op ee…
·Hoe maak je een Case Fan With …
·Wat is het verschil tussen een…
·Verschil tussen Intel Celeron …
·Feiten over Flash Drives 
·Hoe berekenen Shunt Resistors 
·Hoe te bekijken de D Drive 
·Hoe om water te meten met de h…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een floppydisk in DOS Format…
·Hoe maak je een S - kabel gebruiken om e…
·Hoe u uw Wi - Fi- Strength Extend Verder…
·ATX moederbord Specificaties 
·Hoe maak je een YouTube-video opslaan op…
·Specificaties van de Motion M1400 Tablet…
·Flash Drive Types 
·Geheugen Chip Compatibility 
·Hoe te Refill Color Ink 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com