Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe om gegevens te herstellen van een Laptop HDD
Data recovery is altijd een uitdaging , en laptop harde schijven maken het nog meer omdat ze kleiner en meer delicate en vaak moeten adapters aan te haken op desktop computers aan de werkelijke herstel uitvoeren operatie . Met harde - schijf capaciteit neemt elk jaar , zijn mensen het opslaan van meer informatie op hun computers in de vorm van foto's , bestanden en e-mailberichten . Dit maakt data recovery meer dan ooit belangrijk voor mensen die geen adequate back-up van hun harde schijf als een ramp hebben . Wat je nodig hebt
Datakabel
Stroomkabel
21/2-inch om 3-1/2-inch IDE adapter voor IDE -achtige schijven
Desktop computer
Show meer instructies verkopen Simple data Recovery van een laptop harde schijf

Macht 1 beneden de laptop en zet hem ondersteboven op een zachte ondergrond om te voorkomen krassen op het deksel . kopen van 2

Verwijder de schroeven waarmee de harde schijf op zijn plaats , en verwijder alle schroeven waarmee de harde schijf zelf in de plaats . Trek de harde schijf uit de laptop .
3

Sluit het netsnoer en de datakabel aan de laptop harde schijf en vervolgens voeg ze toe aan de desktop computer die is uitgeschakeld . IDE-stations kunnen vaak worden bevestigd waar de CD - ROM drive is met behulp van een 2-1/2-inch om 3-1/2-inch IDE adapter , terwijl SATA-schijven vaak direct kan worden aangesloten op een extra SATA- poort op het moederbord .
4

Start de computer en controleer of u een stationsletter die overeenkomt met de laptop harde schijf onder "Deze computer . " Als dit stationsletter bestaat , zal het normaal gesproken worden weergegeven door de drive letter " D " of " E ", afhankelijk van het aantal schijven in het systeem .
5

Locate belangrijke bestanden op de laptop harde rijden door het verkennen van de schijf, licht dan de bestanden en kies " Kopiëren" in het snelmenu . Navigeer naar een andere schijf , zoals de " C" schijf , of op een externe USB -stick en gebruik de rechtermuisknop op het menu -item " Plakken " om de bestanden te kopiëren . Alternatief kan een volledige of gedeeltelijke backup worden uitgevoerd onder sommige besturingssystemen . Raadpleeg de " Help" -bestanden voor het besturingssysteem om de beschikbare opties te zien .
Geavanceerde Data Recovery Van een laptop harde schijf
6

Klik op " Configuratiescherm " ' Systeembeheer ', ' Computerbeheer ' en ' Schijfbeheer ' als de laptop harde schijf wordt niet weergegeven in "Deze computer . "
7

Zoek de laptop harde schijf door het controleren van alle beursgenoteerde drives voor capaciteit en rijden nummer . De aandrijving aantal zal meer dan " 0 ", die is gereserveerd voor het systeem opstart schijf. Klik met de rechtermuisknop op de laptop harde schijf en kies " Importeer Foreign Disk . " Dit moet het mogelijk maken de drive om een driveletter aan worden toegekend en eventueel zorgen voor eenvoudige data recovery op de schijf met behulp van de copy - en-plak -of backup-methoden .
8

installeren en uitvoeren gespecialiseerde data - recovery -software naar stations die niet vertonen in het besturingssysteem , of naar bestanden die niet voor vergoeding in aanmerking zijn met kopiëren - en - plakken of back-up methoden lokaliseren . Verschillende gratis en trial -versies zijn verkrijgbaar online bij gemeenschappelijke file - download websites of door middel van een snelle zoektocht naar data - recovery -software met behulp van een zoekmachine.

Contact data - recovery professionals 9 om belangrijke informatie te herstellen van schijven die niet kunnen worden verhaald op een andere beschikbare methode zijn .

Previous: Next:
  Computer Drives
·PC Power & Cooling 
·Hoe om te praten via uw koptel…
·Hoe USB Mass Storage Devices I…
·Hoe maak je een VHD -bestand 
·Hoe kan ik opnieuw uitlijnen v…
·Hoe maak je een SDHC -kaart Fl…
·Hoe krijg ik Windows XP te her…
·Hoe maak je een Playstation Co…
·Hoe maak je een Fly Pen op gew…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te herstellen van een DVD - RW 
·Hoe een Fingerprint Reader verbinding 
·Grafische kaart Installatiehandleiding 
·Velocity Micro T1300 Specificaties 
·Hoe maak je een Adobe PDF -bestand afdru…
·Hoe de Gateway M405 Demonteer 
·Hoe om te typen op de iPad 
·Wat is het verschil tussen Interne & Ext…
·Hoe te vertellen als uw Netbooks Heb Dra…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com