Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Waarom zijn BIOS wachtwoorden effectief?
Gebruik een BIOS-wachtwoord om uw gegevens te beschermen tegen ongewenste indringers tot meerdere zekerheid doelen te bereiken . Een BIOS-wachtwoord is vereist voordat de processor van de computer aan het werk gaat , dit maakt een software hack moeilijk , zo niet onmogelijk . De meeste pogingen om uw computer op te starten met behulp van een recovery disk of andere vormen van externe schijven resulteren in dezelfde geblokkeerde ingang . Kort van iemand die de computer uit elkaar en het verwijderen van de harde schijven , zal een BIOS wachtwoord bijna elke methode voor het illegaal ophalen van gegevens uit de computer te dwarsbomen . Het openen van uw BIOS

De Basic Input /Output System van iedere computer initieert de procedure waarmee de machine begint te werken . Dit systeem bekend als de BIOS kan worden omschreven als de startmotor van een computer motor ; zodra het BIOS lanceert het besturingssysteem van de computer , het schakelt zichzelf naar beneden tot de volgende keer dat het nodig is. De BIOS- chip met de BIOS firmware is gelocaliseerd op het moederbord van de computer en in het algemeen in de nabijheid van de centrale verwerkingseenheid die activeert . De firmware waar een wachtwoord is ingesteld is toegankelijk via het toetsenbord van de computer .
Werken met uw BIOS

meeste computerfabrikanten programma de toetsen " F1 , " F3 " of " F10 " toegang tot de BIOS firmware krijgen . Als je niet weet welke toets of combinatie van toetsen uw BIOS nodig om de firmware te openen , raadpleeg dan uw handleiding . U kunt ook online naar de website support afdeling van de fabrikant gaan ; zoekopdracht " BIOS binnenkomst toets [ modelnummer ] en [ serienummer ] . " Als je eenmaal toegang tot het BIOS van uw computer te hebben opgedaan , het instellen van een wachtwoord is relatief eenvoudig . Op de openingspagina van de BIOS-instellingen zie je een rubriek van " Wachtwoord instellen . " Gebruik de pijltjestoetsen en de toegang sleutel om naar de startpagina wachtwoord en volg de aanwijzingen . Instructies voor het invoeren van een wachtwoord variëren van een moederbord fabrikant naar de andere , maar allemaal zijn makkelijk te volgen . Zodra u klaar bent , schrijf uw wachtwoord en zet de tekst op een veilige plek . Als je het verliest , zal het erg moeilijk zijn om het besturingssysteem van uw computer te openen .
Beheren van je BIOS-wachtwoord

Uw BIOS wachtwoord moet minstens zes tekens lang zijn . Het moet minstens een hoofdletter en een kleine letter , ten minste een cijfer en minstens een leesteken , zoals een komma of uitroepteken bevatten . Wijzig je wachtwoord om de paar maanden of wanneer er opmerkelijke personeel verschuivingen in het kantoor .
BIOS-wachtwoord Effectiviteit

Altijd in gedachten houden dat er geen wachtwoord - gebaseerde security systeem is 100 procent veilig . BIOS wachtwoord van een desktop computer kan worden verwijderd door het openen van de computerbehuizing en wissen van de BIOS geheugen ; gewoon de BIOS- chip voor twee of drie minuten te verwijderen en vervang het. Hacking BIOS wachtwoord van een laptop is iets moeilijker , maar het kan worden gedaan . Maak altijd een back -up van uw gegevens en houdt extreem gevoelige gegevens op een verwisselbare schijf die kan worden uitgevoerd met u of worden opgeslagen in een beveiligde omgeving , zoals een kluis of kluis .
< br >

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe de BIOS MSI Enter 
·Hoe de BIOS-wachtwoord op een …
·Wat is de Toshiba BIOS ? 
·Hoe een BIOS Chip Locate 
·Hoe een backup van een BIOS 
·Hoe de BIOS Flash met No OS 
·Waarom wordt mijn BIOS Passend…
·Hoe te updaten Gigabyte BIOS M…
·Hoe te herstellen Ami BIOS 
  Related Articles
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Waarom is iTunes niet delen met iPad ? 
Waarom kan ik mijn iPad Charge ? 
Hoe om te zien hoeveel iPad Apps Ben in …
Hoe om te testen of iPad Apps legitiem z…
Waarom werkt mijn iPad gebruik Flash ? 
Hoeveel mAh Zijn in een iPad batterij ? 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik mijn grafische kaart Driver U…
·Hoe kan ik een laptop terug naar HP voor…
·Hoe de Toetsen Vervang op een laptop 
·LED HD Klok Projecten 
·Hoe maak je zoom met een MacBook Pro tra…
·Hoe maak je Apart Neem een ​​MacBook Pro…
·Hoe kan ik zien wat Temperatuur Mijn Mac…
·Hoe je de SMTP-server in Mac Leopard Mai…
·Symptomen van een dode Batterij op een i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com