Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
DVD is Moeilijk te Schuif in op een Macbook
Problemen oplossen wanneer een DVD is moeilijk te glijden in een Apple MacBook laptop om te proberen de oorzaak van het probleem vast te stellen zonder het zoeken van professionele reparatie . MacBooks gebruikt " slot-loading " cd /dvd-stations , wat betekent dat er geen lade naar buiten komt om de schijf te accepteren , aangezien het op sommige Windows - gebaseerde laptops . Probeer niet om het openstellen van de MacBook en kijk in de optische drive , tenzij je getraind om dit te doen , zoals het openen van de MacBook schendt het apparaat Apple garantie. Instructies
1

Open de " Finder " en scroll naar beneden in de zijbalk links om te zien of een vermelding bestaat voor het optische station . Als de naam van het station verschijnt, betekent dit dat er een disc is geplaatst , die voorkomt dat u het invoegen van een ander . Druk op de "Eject" knop en verwijder de bestaande schijf uit het station , waar de naam van uw rijden van de " Finder " sidebar verwijdert .

Controleren 2 dat de DVD is van een standaard vorm en grootte . Een mini of vreemd gevormde DVD - deze komen soms als promotionele artikelen met tijdschriften , boeken en andere media - . Werken niet in de MacBook rijden , aangezien er geen lade naar buiten komt en je kunt niet handmatig de schijf te positioneren

poging 3 om een andere cd of dvd in het station om te zien of het probleem bij het ​​station of de specifieke schijf u voor het eerst geprobeerd om in te voegen . Duw de schijf voorzichtig in en voor zover het gaat - maar niet proberen te forceren in als je niet in staat om het vol te voegen zijn . Als u andere dvd's of cd's kunt invoegen zonder incidenten , het probleem bestaat met de eerste dvd die u hebt ingevoegd .
4

Contacteer een Apple reparatie specialist als u niet in staat om elke DVD of CD in het gebruik rijden . Als de drive niet werkt helemaal niet, dit is een hardware probleem dat een getrainde professional moet repareren . Proberen om fysiek te herstellen van de schijf zelf kan leiden tot blijvende schade aan uw computer , en omdat daarmee vervalt de garantie van Apple , heeft u nog te betalen voor eventuele reparaties uit eigen zak.
< Br >

Previous: Next:
  Apple Computers
·IWeb 09 Tekstvak opmaken 
·Hoe je Adobe Open PDF's maken …
·Hoe te wijzigen een Mac te min…
·Hoe te Reindex Spotlight om be…
·Hoe System Restore een Macbook…
·Hoe maak je verbinding een PC-…
·Mac DVD Problemen 
·Hoe je de stekker in het toets…
·Hoe kan ik een PowerBook-scher…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe kunt u uw iPad op te zoeken als je h…
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Waarom is iTunes niet delen met iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Logitech Precision Gamep…
·De beste manier om een stille Noisy PC F…
·Waarom is mijn processor draait op 100 %…
·Scannen met een HP 6210xi 
·Samsung Printer ML - 1740 Refill instruc…
·Routing in een MacBook 
·Samsung 4521F Toner bijvullen Method 
·Hoe te openen een Dell 8400 Computer Cas…
·Hoe kan ik mijn desktop computer Run Fro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com