Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe kan ik een PowerBook-scherm Reparatie
Uw scherm Apple Macintosh PowerBook is een kwetsbaar onderdeel van de computer . Omdat je opent en sluit het vaak en het dient als de helft van het geval de gesloten computer , kan het relatief gemakkelijk worden beschadigd . Het laten vallen van de PowerBook , bijvoorbeeld , kan een deel van de computer beschadigen , met inbegrip van het scherm . Na verloop van tijd , kan het scherm PowerBook slijten of fouten in zijn circuits te ontwikkelen . U kunt verschillende dingen doen om het scherm te herstellen . In dit artikel worden de stappen voor probleemoplossing voor de meeste latere 15 - inch PowerBooks . Wat je
Anti - statisch polsbandje
Nut driver nodig , 4 mm beelden # 00 kruiskopschroevendraaier
T8 en T6 Torx schroevendraaiers
Vervanging scherm
Laat meer instructies < br >
1

Bepaal de functionaliteit van het scherm van uw PowerBook . Als je Mac opstart en u een vage , donkere afbeelding kan zien op het scherm , betekent dit waarschijnlijk uw omvormer is mislukt . Als het scherm leeg is , kan de bedrading of LCD zelf defect zijn . Als u meerdere dode pixels op het scherm , meestal aangeduid met verkleuringen of donkere vlekken , uw LCD moet worden vervangen. Als het scherm zelf is gebarsten , moet u deze vervangen kopen van 2

Verwijder alle netsnoeren van de computer - . Zowel de stekker en de accu . Doe de antistatische polsband en te aarden door het aan een kale metalen oppervlak .
3

Verwijder het gehele scherm assemblage van de PowerBook . Dit is een delicate procedure die significante demontage van de computer vereist . Verwijder eerst het geheugen deur en de schroeven van de onderzijde van de computer , waarvan twee in de RAM compartiment en twee in het batterijcompartiment . Elk einde van de PowerBook bevat drie schroeven , en de achterkant in de buurt van het scherm bevat vier . Verwijder al deze alleen de onderste twee bijna het scherm . Verwijder de twee extra schroeven gelegen nabij het ​​scherm op het toetsenbord oppervlak . Dan , voorzichtig los van de bovenkant van de behuizing , vouwen omhoog naar het scherm . Maak de oranje trackpad lint . In de linker bovenhoek bij het ​​scherm , draai twee schroeven , koppel de kabel daar. Draai de zeskantige moer op de zwarte spreker boord op links , en dan los haar stekker .

Schroef 4 de PCMCIA -kaart kooi en los de connector voordat u . Sluit de PowerBook en verwijder de twee schroeven aan de achterkant . Open opnieuw het scherm , houdt u het scherm rechtop en draai de vier schroeven , twee aan elke kant van het scharnier . Maak de AirPort-kaart connectoren en display connector aan de rechterkant. Til het scherm .

Schroef 5 het voorpaneel en de achterkant van het scherm assemblage te krijgen op het LCD-scherm en de inverter . De omvormer wordt achter de LCD , tussen het en de achterzijde van de computer . Het is een lange , dunne printplaat . Door deze te vervangen moet je scherm weer op volle sterkte te brengen . Als uw LCD-scherm is gebarsten of het tonen van anomalieën , koppelt u deze los en vervang deze door de juiste LCD-scherm van een identieke PowerBook of gekocht als een onderdeel .
6

Vervang de gehele scherm voor het grootste deel van het scherm problemen die u zijn geneigd te stuiten . Terwijl u kunt gewoon de plaats van de LCD of de omvormer , zal u veiliger zijn het hele scherm assemblage vervangen . Hiermee wordt voorkomen dat andere problemen zich voordoet met uw scherm . In latere PowerBooks , vooral 15 - inch modellen , is het heel moeilijk om het scherm assemblage uit elkaar te halen , zodat voor deze laptops , moet je echt een volledige vervanging .
7

Monteer PowerBook met het nieuwe scherm door het uitvoeren van de bovenstaande stappen in omgekeerde .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Kan Blu - ray gebruikt worden …
·Pros & Cons van Macbook Memory…
·Mijn MacBook loopt vast bij op…
·Wat te doen als uw Mac Freezes…
·Hoe Clean Up een harde schijf …
·Hoe te Facetime gebruiken voor…
·Problemen met Apple laptops 
·Hoe maak je een Mac mini aansl…
·Hoe maak je een taak in Leopar…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe stel ik een Sun Fire 5120 voor een g…
·Hoe maak je een computer gebruiken zonde…
·Hoe maak je een cartridge vervangen op e…
·How to Get Rid van kabel met een Mac Min…
·Hoe je het scherm van een Dell Inspiron …
·Hoe maak je een Canon MX300 Gebruik 
·Hoe installeer ik SMART Boards ? 
·Hoe een HP Recovery Disc installeren op …
·Hoe je het lettertype wijzigen naar Term…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com