Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Wat te doen als uw Mac Freezes
Bekend als de " spinnen Pinwheel van de dood , " de veelkleurige pinwheel die op je Mac scherm verschijnt is een indicatie van een ding : ? Je Mac is het hebben moeite om met uw commando . Wanneer dit gebeurt , zal uw Mac bevriezen - of crash - waardoor u een hoofdpijn langs de weg . Gelukkig zijn er manieren om de spinnen Pinwheel van de dood oplossen en krijg je Mac weer up and running . Forceer stop

Wanneer u de draaiende wachtcursor tegenkomen - of de veelkleurige bal die spins naar rechts - op je Mac -scherm , moet u in staat om het rond met je muis te bewegen . Verplaats de draaiende cursor naar de linkerbovenhoek van het scherm en klik op het blauwe icoon appel. Probeer eerst het afsluiten van de computer naar beneden . Als dat niet werkt , klik op 'Forceer stop' . Dit moet je Mac volledig uitgeschakeld . Met inbegrip van alle documenten die u bezig was - - Maar, zult u alle niet-opgeslagen gegevens verliezen door dit proces . Als u de cursor helemaal niet kunnen bewegen , druk op " commando , " " optie " en "escape " op hetzelfde moment . Dit zal de kracht stoppen menu , waardoor u alle toepassingen te sluiten en herstart uw computer
Pull The Plug

Als je Mac niet zal dwingen te stoppen . - en weigert te ontdooien - dan heb je twee andere opties . De eerste is ingedrukt op de knop op de toren - of waar het kan worden gevestigd - en wacht tot de Mac uit te schakelen . De tweede is om fysiek de stekker op de Mac , die zal leiden tot het helemaal uit te schakelen . Echter , het doen van een van deze zal u doen al het werk te verliezen die je hebt gewerkt , dus gebruik deze opties als laatste redmiddel alleen .
Diagnose van het probleem
< br >

Als je Mac bevriest vaak , te beginnen om de oorzaak van het probleem vast te stellen . Een mogelijke oorzaak is dat u te veel toepassingen - of opdrachten - in een keer. Bijvoorbeeld , als u het downloaden iets van het web tijdens het branden van een film tijdens het surfen op meerdere webpagina's in een keer, zal je Mac begint te vertragen en - eventueel - te bevriezen helemaal. Een gebrek aan geheugen kan trager worden en bevriezing veroorzaken . Als u een verdacht programma hebt gedownload - of geklikt op een link in een verdachte e-mail - je Mac kan hebben gecontracteerd een virus . Hoewel zeldzaam op Mac-computers , hoeft virussen voorkomen en zal leiden tot falen van het systeem en invriezen .
Bescherming

niet uit hoe goed u de behandeling van uw Mac , het altijd loopt het risico van een dag invriezen en /of crashen geheel . Om jezelf te beschermen , te investeren in een externe schijf om uw belangrijkste bestanden en documenten op te slaan . Deze drives sluit rechtstreeks in uw Mac met een USB -kabel , of ze kunnen rechtstreeks op een USB-poort . De hoeveelheid geheugen die schijven kan opslaan hangt af van het type station is . Als u tal van dingen om een ​​back- up , investeren in een grotere schijf - het soort dat rust op de vloer of op een bureau in de buurt van uw computer . Als je een kleiner bedrag om een ​​back- up , investeren in een duim of flash drive . Deze schijven aansluiten op uw USB-poorten .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Documenten verdwenen uit docum…
·Hoe je Canon HF R100 downloade…
·Hoe je het wachtwoord terug om…
·Wat Toetsenborden zal passen o…
·Hoe te Starcraft spelen zonder…
·De achtergrondverlichting blij…
·Hoe je Ouderlijk toezicht inst…
·Hoe vindt My Network Key voor …
·Hoe je bestanden van een CD ko…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Toegang krijgen tot het internet voor la…
·Hoe te Run Two Videokaarten 
·Over Draadloos internet Kaarten voor lap…
·Hoe een eMachines T3522 Case Verwijder 
·Is Core 2 Duo Obsolete 
·Hoe te Scrap laptopbatterijen Koop 
·Hoe kan ik een IMG -bestand lezen 
·Verschil tussen Intel Celeron & Pentium …
·Top 10 USB-drives 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com