Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Ik kan geen foto's importeren vanaf een cd naar mijn iPhoto op een iMac
Als je wilt kijken naar enkele foto's die zijn opgeslagen op een CD met iPhoto op je Mac , kan je in een probleem heeft met iPhoto niet kunnen importeren sommige foto's . De iPhoto- applicatie kan leest foto's opgeslagen in een verscheidenheid van formaten , waaronder PNG , GIF , TIFF en JPEG . Het probleem zou kunnen worden met de Mac of de cd of de bestanden kunnen beschadigd of niet compatibel met iPhoto zijn. Het importeren van foto's van CD

Apple
installeert een gratis exemplaar van iPhoto op elke nieuwe Mac . U kunt iPhoto gebruiken om foto's van digitale camera's , mobiele telefoons of een cd die u in optische drive van de Mac's hebt ingevoegd importeren. Klik op ' iPhoto ' op de kade van je Mac . Klik op "Bestand " uit het iPhoto -menu , en klik vervolgens op ' Importeren naar bibliotheek , " en ga naar het pictogram van uw cd , gemonteerd op het bureaublad . Klik op de naam van een map met foto's op de cd of de naam van de cd om alles te importeren , en klik vervolgens op " Importeren . " Als je niet op het pictogram van de cd op je Mac desktop te zien , betekent dit dat de cd hasn ' t gemonteerd . Klik op de "Eject " knop in de rechterbovenhoek van de menubalk van de Finder , en vervolgens opnieuw plaatst u de cd in het optische station . Als de CD niet zal mounten , betekent dit dat uw Mac niet kan herkennen , misschien omdat het beschadigd is , en u zult niet in staat zijn om foto's van het te importeren .
Beschadigde of lege bestanden < br >

Wanneer u een cd in het optische station van uw Mac en het wordt geactiveerd op de desktop , de iPhoto applicatie mogelijk niet in staat zijn om foto's te importeren als er een probleem is met de gegevens op de cd . Zo kan de cd hebben lege bestanden , die net zijn namen zonder gegevens , of de fotobestanden kunnen worden beschadigd , waardoor ze onmogelijk te bekijken . Kijk voor de oorspronkelijke bron van de foto's , indien beschikbaar , en maak een andere CD om ze te importeren in iPhoto .
Inwerkende File Formats

Als je kunt ' t foto's importeren vanaf een cd naar iPhoto , kan het zijn dat de beelden worden opgeslagen in een formaat dat uw Mac niet kan lezen . Zo worden foto's gemaakt met een digitale camera QuickTake gecomprimeerd met een codec die Mac OS X niet kan herkennen . Als de foto's op de CD zijn gecomprimeerd met een archivering programma, zoals ZIP of RAR , moet u eerst naar het archief kopiëren naar een map op je Mac , en vervolgens decomprimeren hen.
Onvoldoende hardeschijfruimte

Wanneer u iPhoto op je Mac te starten en dan proberen om foto's te importeren , kan je een waarschuwing geven dat iPhoto kan geen foto's importeren als harde schijf van uw Mac onvoldoende ruimte om het kopiëren te zien foto's . Klik op het pictogram van de harde schijf op het bureaublad , en klik vervolgens op " File " in het Finder -menu en klik vervolgens op " Get Info " om te zien hoeveel ruimte beschikbaar is op de harde schijf . Sleep bestanden die u niet meer wilt van de harde schijf van uw Mac naar de prullenbak pictogram op het dock als je wilt ruimte om foto's vanaf de cd importeren in iPhoto te maken . Rechtermuisknop op het prullenbak -pictogram en klik vervolgens op " Empty Trash " om de bestanden te verwijderen .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Wat Moederbord is in de iMac ?…
·Hoe te DMG Creëren 
·Handmatig installeren Sophos o…
·Hoe om televisie te kijken op …
·Hoe te installeren Adobe PDF-b…
·Hoe u uw Mac Icons Ga Toen rol…
·Hoe te Schakel iPhoto 5 Auto L…
·Kunt u surfen op het web op de…
·Hoe maak je een Apple laptop t…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe aan bladwijzers importeren van Windo…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Hoe je video's importeren naar een iPad 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Compaq Presario moederbo…
·Hoe een LGA 775 Retention Bracket conver…
·Vijf Care Tips voor Diskettes 
·Hoe maak je een Slave Drive installeren …
·How to Get Around the Liquid Schade in e…
·Hoe kan ik VHS Tapes omzetten naar digit…
·Hoe maak je een 2,53-GHz Intel Pentium 4…
·Wat is een biometrisch systeem 
·Dell Inspiron BIOS wachtwoorden verwijde…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com