Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Network Solutions : poortinstellingen voor Mac Mail
Network Solutions gebruikt meestal standaard instellingen voor inkomende en uitgaande e-mail naar accounts gehost op hun mailservers . Mac OS X Mail standaard op de meeste van deze instellingen , en het vereist slechts kleine wijzigingen aan te werken met Network Solutions gehoste accounts . Afhankelijk van de internet service provider u gebruikt om verbinding met het internet te gebruiken , kunnen een aantal veranderingen noodzakelijk zijn. Over Ports

Elke internetaansluiting vindt plaats op een numerieke poort , die het verkeer tussen adressen over het netwerk stuurt . Een poort kan worden gevisualiseerd als een rijstrook op een snelweg , met elke baan gaat naar een ander netwerk service. Bijvoorbeeld , bijna alle webverkeer gebruikt poort 80 , zodat internetverkeer in deze laan wordt verstuurd naar een webserver . Ander verkeer naar dezelfde computer , maar op verschillende poorten , omzeilt de webserver en wordt in plaats daarvan naar alternatieve diensten op dezelfde computer .
Standard Post Ports

internet standaarden zet de gemeenschappelijke poorten voor e-mailverkeer . POP e-mail , die e-mail opslaat op de server totdat het wordt gedownload naar een lokale computer , communiceert via poort 110 . IMAP-e , die in plaats daarvan gebruikt de server als opslag voor zowel nieuwe en gearchiveerde berichten , gebruikt poort 143 . Network Solutions maakt gebruik van deze poorten voor de diensten . Echter , poort 25 , de standaard voor het verzenden van e-mail via het SMTP-protocol , wordt vaak geblokkeerd door internet service providers om spam berichten te voorkomen . Network Solutions gebruikt ipv poort 587 voor SMTP , dat is de gemeenschappelijke alternatieve , of poort 2525 , een niet-standaard poort gekozen voor zijn ezelsbruggetje van het zijn " 25 " twee keer op een rij .
Maken een Mac OS X Mail Account

Open de Mac OS X- mail voorkeuren en klik op het tabblad ' Accounts ' . Klik op de knop " + " om een nieuwe account te maken . Typ het e-mailadres en wachtwoord voor uw nieuwe e-mailaccount gehost door Network Solutions , klik op ' Gereed '. Kies of u wilt POP of IMAP te gebruiken voor deze account . De inkomende mailserver is " mail . " Gevolgd door de naam van het domein dat u met Network Solutions ( dat wil zeggen , " mail.yourdomain.com " ) heeft geregistreerd . Voer het e-mailadres opnieuw zoals de gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord , en klik op ' Ga door ' twee keer . Enter " smtp . " Gevolgd door uw domeinnaam ( dwz " smtp.yourdomain.com " ) voor de uitgaande mailserver . Voer uw e-mailadres en wachtwoord opnieuw als de gebruikersnaam en wachtwoord , klik op "Doorgaan" en "Create . "
Set Up Network Solution Poorten
< p > Mac OS X Mail probeert automatisch poorten 110 , 143 en 587 te gebruiken met uw nieuwe e-mailaccount , die allemaal worden ondersteund door e-mailservers Network Solutions ' . Probeer het versturen van een testbericht van de nieuwe account . Als er een foutmelding optreedt zegt dat de e-mail server niet kon worden bereikt , verandert de SMTP -poort sturen naar 2525 . Ga terug naar het tabblad ' Accounts ' in Mail-voorkeuren , dan klikt u op Network Solutions e-mailaccount . Kies "Edit SMTP Server List " in de " Server uitgaande post " drop - menu . Selecteer de SMTP-server voor uw domein , klik dan op het tabblad " Geavanceerd " . Klik op de "Use Custom Port " radio button , voer dan " 2525 " in het tekstvak . Klik op " OK " om de instelling op te slaan .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Vergelijk de Mac mini en de iM…
·Hoe internet geschiedenis te w…
·Hoe kan ik een PowerBook G3 Ad…
·Hoe kan ik een IMG -bestand le…
·Hoe te converteren Audible naa…
·Hoe je poorten op een Apple Ma…
·Hoe de Apple Problem Reporter …
·I Lost Sound op het internet o…
·Demontage Aanwijzingen voor ee…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe Hook Up een iPad met een netwerk 
Hoe maak je een WiFi -netwerk maken met …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Handmatig Network Settings een iPad 
Mijn iPad Zal niet Blijf op de Netwerk 
Hoe te installeren Twee monitoren Met On…
Oplossingen voor Flickering Graphics Car…
  Hardware Articles
·Mijn Asus Webcam is traag 
·Hoe maak je een Tablet Pen 
·Hoe maak je een website wijzigen 
·Hoe maak je een laptop met behulp van ee…
·HP 3740 Printer Problemen oplossen 
·Wat is het voordeel van Negative Input P…
·Problemen met de Motorola SB5120 
·Hoe maak je een Cd /dvd-station gebruike…
·Over CPU Processors 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com