Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
MacBook Pro Runs Hot Wanneer Flash gebruiken
Veel websites maken gebruik van Adobe's Flash -software architectuur om video's en andere interactieve content weer te geven . Flash is beschikbaar in de Mac OS X webbrowsers via een plug-in architectuur , maar Flash heeft de neiging om de Mac CPU draaien op hoge snelheden . Dit levert overtollige warmte als de MacBook Pro koelt de interne onderdelen . Flash uitschakelen kan soms toestaan ​​dezelfde inhoud te lopen met minder CPU-vermogen . MacBook CPU Verwarming

zal warmte Alle computers produceren in werking , en de meer macht gebruikt door de interne onderdelen van de computer , zal het meer warmte worden opgewekt . Dit is een bijproduct van de elektrische weerstand van alle elektronische schakelingen . MacBooks gebruik fans en openingen om warme lucht af te stappen van het interieur van de zaak , waarvan de buitenkant verwarmt . Deze warmte zal niet beschadigen een MacBook onder normaal bedrijf , maar het kan leiden tot het onaangenaam warm aan de eigenaar te worden .
Flash CPU Usage

Flash
kan vaak leiden tot hoge CPU-gebruik op alle computers en apparaten die draaien op Mac OS X en iOS . Apple heeft dit aangehaald als een reden waarom het niet Flash op zijn handheld apparaten toestaan ​​. Hoge CPU-gebruik betekent meer elektriciteit verbruikt en een lagere levensduur van de batterij , dat is meer een zorg voor toestellen die zijn ontworpen om hoofdzakelijk af van de batterijen leeg . Een manier om dit probleem te voorkomen is om Flash op je MacBook tijdelijk of permanent uit te schakelen , het creëren van een vergelijkbare computer milieu aan die van de iPhone of iPad . Sommige websites zullen aanpassen aan deze en bieden dezelfde content via andere software methoden . Afwisselend , uw browser bijwerkt naar de nieuwste versie van Flash kan CPU-gebruik te verminderen , maar dit zal niet in alle gevallen , want het is afhankelijk van uw hardware en de programmering technieken die worden gebruikt door de websites die u bladeren .
< br >
gebruik van Flash blockers

Alle moderne Mac OS X browsers maken gebruik van een plugin architectuur om Flash- content te bieden . Dit kan ook worden gebruikt voor een categorie van software genaamd ' Flash blokkers . " Flash blokkers verzoeken Flash Web content van websites, maar weer een lege ruimte in de webbrowser , waar de flitser anders zou worden gebruikt . Dit verlaagt CPU-gebruik ten opzichte van het spelen van de Flash-inhoud . Typisch , klikken op de lege ruimte vertelt de webbrowser om dat Flash component weer te geven terwijl de rest van Flash de pagina 's ongebruikt .
Flitser uitschakelen

Flash
kan ook uitgeschakeld door het verwijderen van de Flash- plugin van de browsers die u gebruikt . Sommige websites Aangezien Flash sporen en dezelfde of vergelijkbare inhoud op een andere manier , maar andere websites in wezen niet . Mac- expert John Gruber op de website Daring Fireball raadt het gebruik van meerdere browsers te omzeilen : Flash in Safari uit te schakelen en gebruik dat als uw primaire webbrowser , maar wanneer Flash nodig is , gaat u naar die site met behulp van Google Chrome als alternatief . Dit zal nog steeds op te warmen je MacBook wanneer Flash wordt gebruikt , maar zal u met fijnere controle over wanneer Flash wordt geactiveerd .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Informatie over Mac-computers 
·Hoe permanent te verwijderen p…
·Hoe te Songs downloaden van ee…
·Hoe maak je een pixel op een M…
·How Do I Get Into AMCAS op mij…
·Hoe kunt u helpen de Spinning …
·Is het slecht om Never Shut Yo…
·Hoe maak ik een afspraak Onlin…
·Hoe de display op een Macbook …
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Hoe te Applications tab Van mijn MacBook…
Hoe te Apps Overdracht van een MacBook o…
Hoe te Sync een MacBook Pro met een iPad…
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
Hoe maak je verbinding een iPad Keyboard…
Moet ik een MacBook of iPad ? 
iPad vs MacBook Pro 13 
Een vergelijking van de MacBook Air aan …
  Hardware Articles
·Hoe de toner in een Canon NP 6545 Copier…
·Mijn computer start niet op een cd 
·Hoe de Schijfcontrole -functie van Windo…
·Hoe kan ik een Bare - Bones Custom PC Bo…
·Wat zijn de voordelen en nadelen van DVD…
·Hoe maak je verbinding een draadloze ada…
·Hoe kan ik een partitie te formatteren i…
·Hoe inktcartridges Refill voor een Broth…
·Hoe de dienst starten voor HP StorageWor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com