Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
MacBook Pro Probleem : De System Date is altijd hetzelfde
Zoals alle moderne personal computers , Apple Macintosh-systemen weet hoe om tijd te vertellen , vanaf de dag en datum , tot aan de tweede . Klik op de klok in de menubalk op je MacBook Pro , en je zult het in het formaat dat je in je Systeemvoorkeuren opgericht datum te zien. Af en toe een Mac begint ineens denken dat het leven in het verleden , koppig opstarten met de op dezelfde oneven dag elke keer , met inbegrip van 31 december 1969 datum , 1 januari 1970 , en op 1 januari 1904. Deze instellingen zijn niet echt zeggen dat je MacBook Pro denkt dat de pre - Macintosh tijdperk is teruggekeerd . Parameter RAM

Parameter RAM , of PRAM , houdt hardnekkig systeeminstellingen , inclusief je beeldscherm voorkeuren , de installatie van het besturingssysteem die je hebt aangewezen als uw opstartschijf , de tijdzone en de huidige tijd . Als deze instellingen corrupt , reset je PRAM door het ingedrukt houden van een specifieke set sleutels - " Commando ", " Option ", " P " en " R " - terwijl je Mac opstart. Wanneer u de toetsen onmiddellijk na de Mac begint op te starten of opnieuw te starten druk , hoor je het opstartgeluid herhaling met korte tussenpozen , zolang je houd de reset- toetsen .
PRAM batterij < br >

PRAM
kan niet de instellingen te houden zonder een stroombron . In tegenstelling tot de gegevens die zijn opgeslagen op uw harde schijf , de gegevens bijgehouden in het PRAM verdwijnt als het vermogen verliest . MacBook Pro behoudt zijn instellingen dankzij PRAM een kleine batterij op uw moederbord . U ziet deze batterij heet een " logic board batterij " , evenals een PRAM batterij , vanwege waar het is geïnstalleerd , of een " CMOS-batterij , ' omdat computers een keer gebruikt Complementary Metal Oxide Semiconductor herinnering aan dit soort instellingen op te slaan .
Symptomen

Als uw computer leeftijden , haar PRAM batterij cel verliest zijn lading . In tegenstelling tot de batterij die de bevoegdheden van de MacBook Pro , de PRAM batterij kan niet zelf opladen . Wanneer het begint te verzwakken , kan u uw systeem datum en tijd spontaan reset zichzelf naar het verleden . Als de batterijlading daalt tot onwerkbare niveaus , kan de MacBook Pro start niet helemaal . Voordat je dat punt bereikt , echter , je krijgt dezelfde oude datum te zien elke keer dat je opstart .
Resolutie

De eenvoudigste manier om de problemen veroorzaakt door het oplossen een stervende PRAM batterij is om het te vervangen . U kunt dwingen uw systeemklok om de juiste tijd te handhaven als je het Datum & tijd Systeemvoorkeuren om " Set Date & Time Automatisch " en wijst een netwerk tijd server in te stellen , maar dat maakt de onderliggende storing niet opgelost . Bovendien, als je je MacBook Pro ingesteld op een netwerk tijd server gebruikt en u uw internetverbinding verliest , ben je terug naar waar je begonnen bent , en uw computer zal veel langer duren om op te starten , terwijl het ziet er voor een tijdserver het kan ' t vinden .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Macbook 4.1 Specificaties 
·Hoe volledig wissen een iMac h…
·Hoe te wijzigen Uw Sprekers Va…
·Hoe maak je Voeg een 256GB SSD…
·Hoe maak je een iMac harde sch…
·Hoe USB Video Capture op Mijn …
·Hoe maak je een tv als monitor…
·Hoe maak je handmatig uitwerpe…
·Hoe te verbinden iPad een Carr…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Hoe te Applications tab Van mijn MacBook…
Hoe te Apps Overdracht van een MacBook o…
Hoe te Sync een MacBook Pro met een iPad…
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
Hoe maak je verbinding een iPad Keyboard…
Moet ik een MacBook of iPad ? 
iPad vs MacBook Pro 13 
Een vergelijking van de MacBook Air aan …
  Hardware Articles
·T - Mobile Lapstick Installatie 
·Hoe de originele driver te vinden voor m…
·Hoe je nieuwe computer een prijsopgave B…
·Scannen & Custom Documenten bewerken 
·Verbinding maken met mijn computer op af…
·Hoe kan ik gegevens van een laptop harde…
·Hoe te Formaat Uw laptop 
·Hoe maak je een Lexmark 5470 Reparatie 
·Hoe maak je een Canon MP210 instellen al…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com