Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Imac G4 Tutorial
De iMac G4 is de tweede generatie van de iconische lijn van all - in-een computers van Apple , en onderscheidt zich van andere iMacs ( en andere computers in het algemeen ) door zijn unieke ontwerp , een plat beeldscherm , gemonteerd op een beweegbare chromen arm , zittend bovenop een witte halve bol . Hoewel niet meer geleverd door Apple in 2004 na slechts twee jaar op de markt , de iMac G4 geniet nog steeds wijdverbreid gebruik , en wordt beschouwd als een van de geliefde ontwerpen van Apple . Drie schermformaten werden geproduceerd , 15 , 17 en 20 inch , evenals processors die varieerden van 700 MHz tot 1,25 GHz . Uitpakken

Als uw iMac wordt geleverd in dozen gedaan , pak het voorzichtig , als je niet wilt dat het scherm of CPU beschadigen . De accessoires ( muis, toetsenbord , kabels , DVD media ) zijn verpakt op de bovenkant van de piepschuim materiaal , gehuisvest in hun eigen vak . De beste manier om te tillen en te verplaatsen van de iMac G4 is om het stevig vast te houden door de chromen arm , en nooit door het scherm of base . Plaats de iMac op je bureau of werkplek , en zorg ervoor dat de achterkant toegankelijk is , omdat je wordt aansluitdraden en randapparatuur op het apparaat .
Inpluggen in

Attach de USB-muis in een van de USB-poorten op het toetsenbord en sluit het toetsenbord in een van de USB-poorten aan de achterkant van de iMac . Sluit het netsnoer aan de poort van de iMac en steek het andere in een overspanningsbeveiliging . Dan plak er geen extra kabels , waaronder Ethernet voor netwerken of internettoegang , een USB- printers of scanners , en alle Firewire -apparaten . Merk op dat elke kabel alleen past in zijn juiste sleuf , en slechts in een richting , dus als er iets niet past , draai de kabel , zoals forceren in de gleuf beschadigen .
< Br > Draaien op

Reach
rond de achterkant van de basis om de macht op de iMac . Wilt u misschien oogbol het gebied van tevoren precies te bepalen waar de power knop is , maar draaien op een gewoonte uiteindelijk geworden en je zal niet meer hoeft te kijken . Als de computer niet wordt ingeschakeld , zorg ervoor dat het netsnoer goed is aangesloten op de computer , alsook de stroombron , en dat eventuele surge protectors zijn ingeschakeld. Als u het opzetten van een nieuwe computer , zal je extreem intuïtieve wizard voor Apple's dat zal u vragen om uw gebruikersaccount te maken , registreert u de computer met Apple en verbinding met het internet te volgen .
Aansluiten

Bepaal hoe u van plan om verbinding met het internet , die kan worden aangesloten ( via de ingebouwde Ethernet-aansluiting ) of draadloos met een interne AirPort-kaart . Niet elke versie van de iMac G4 wordt standaard geleverd met draadloze mogelijkheden , dus je zal moeten om uit te vinden of uw iMac bevat een . Ga onder het pictogram appel in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer " Over deze Mac " en vervolgens op "Meer info ... " Dit zal een venster dat de componenten van uw Mac staan ​​te openen . Door het selecteren van " AirPort-kaart , " kunt u zien of uw iMac heeft draadloze mogelijkheden . Als dat zo is , selecteert u de taartpuntvormige pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm , en selecteer het gewenste netwerk uit de pull - down lijst . U moet het wachtwoord in het geval dat uw netwerk is beveiligd .
Upgraden

Gebruik een standaard kruiskopschroevendraaier nodig om de ronde metalen plaat aan de onderkant te verwijderen kennen van de Mac om uw RAM te verhogen of een AirPort- kaart te installeren . Om te bepalen hoeveel RAM-geheugen iMac bevat momenteel , herhaal het proces dat u gebruikt om uw AirPort -kaart ( in Aansluiten beschreven ) te controleren , behalve selecteer "Memory " uit de lijst aan de linkerkant . De iMac G4 heeft twee RAM- slots , maar heeft u toegang tot slechts een ( de andere slot vergt een door Apple erkende service provider ) . Om systeemsoftware upgraden , selecteert u " Software-update " van onder de appel in de linkerbovenhoek van het scherm . Deze stap vereist verbinding met het internet , evenals het beheerderswachtwoord voor de computer .
Vinden van een iMac

De eerste drie generaties van de iMac zijn gestaakt met ingang van 2003 , 2004 en 2006 , dus ze zijn niet meer nieuw verkrijgbaar . Deze modellen zijn nog te vinden op de gebruikte computer markt , waaronder eBay , Craig 's List , onafhankelijk eigendom computerwinkels , computer - recycling bedrijven en tech - verhuurbedrijven . Echter , het kopen van een van de eerste twee generaties wordt niet aanbevolen , tenzij het ​​uiterlijk is belangrijker dan functionaliteit voor u .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je een Apple laptop t…
·Hoe maak je een Mac- computer …
·Hoe te openen een Mac Mini 
·Mijn MacBook Pro heeft een kli…
·Hoe fout 1600 Fix op een Mac 
·Hoe maak je een G4 PowerBook b…
·Hoe de cache wissen op een Mac…
·Hoe je je Mac Brighter Zorg 
·Glossy Vs . Ontspiegeld MacBoo…
  Related Articles
iPad Tutorial 
iPad Interface Builder Tutorial 
Heeft een iPad synchroniseren met een iM…
Hoe kan ik een iMac en iPad aan iTunes S…
Hoe je foto's verplaatsen van een iMac m…
iMac Vs . iPad 
Mijn iMac zal niet Identificeer Mijn iPo…
Hoe kan ik een grafische kaart in een Ma…
Vervangen van de grafische kaart in een …
  Hardware Articles
·Hoe een geïntegreerde videokaart verwij…
·Hoe maak je een CD-schrijver inschakelen…
·Hoe kan ik een kopie van de Recovery Dis…
·Hoe maak je afbeelding een laptop met Dr…
·Hoe maak je een Dell Dimension XPS Upgra…
·Hoe te openen een Macbook Pro Al211 
·Mijn Logitech Quickcam werkt niet met de…
·Specificaties voor een Macintosh PowerBo…
·Wat zijn de voordelen van de Tablet PCs …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com