Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Mijn MacBook Pro heeft een klikkend geluid wanneer Asleep
Zodra een harde schijf begint te falen , is er geen manier om het te repareren . Om deze reden, als je MacBook Pro maakt een klikkend geluid , moet je niet negeren . Hoewel dergelijke geluiden teken van harde schijf defect kan zijn, kan ook een normale MacBook Pro functie of een probleem in een ander deel van de computer zijn geheel . Harde schijf kapot

Een MacBook Pro niet meteen gaan slapen nadat u het deksel te sluiten . De computer moet nog een aantal taken uit te voeren - om het besturingssysteem te bereiden op een toestand van schorsing in te voeren - dat de harde schijf te blijven draaien vereisen . Magnetische harde schijven zijn mechanische apparaten uit verschillende bewegende delen , en een klikkend geluid is een teken dat de mechanische onderdelen van een harde schijf kan worden falende .
Gegevens Behoud

Als de harde schijf van uw MacBook Pro 's niet lukt , kan je verliest een aantal of alle van de gegevens op. Als u vermoedt dat uw harde schijf kan worden falende , Apple suggereert running zijn "Utility Disk " -programma , in het "Utilities " submap van de map "Programma's " . Door te klikken op de harde schijf naam /pictogram in het linkerdeelvenster navigatie van de laptop en het selecteren van "Verify Disk , " kunt u de integriteit van de schijf te controleren . Als de scan blijkt dat de harde schijf is niet , zal onmiddellijk een back -up van uw belangrijke bestanden te voorkomen dat gegevens verloren gaan .
Sudden Motion Sensor

andere verklaring voor een MacBook Pro maakt een klikkend geluid wanneer u gaat slapen is een beschermende maatregel genoemd Sudden Motion Sensor . Een harde schijf bestaat uit een draaiende magnetische schijf en een spindel die gegevens uit het leest . Als uw computer valt op een hard oppervlak , kan de impact van de spindel te slepen over de schijf en deze beschadigen . De Sudden Motion Sensor vergrendelt de spindel op zijn plaats , zodat deze de magnetische schijf niet kan beschadigen . Als u de computer verplaatst terwijl hij ligt te slapen , kan de spindel vergrendeling op zijn plaats de bron van het klikgeluid te zijn .
Solid - State Drive

Sommige MacBook Pro's hebben solid - state harde schijven voor de opslag van gegevens elektronisch ; omdat dergelijke schijven hebben geen bewegende delen , zijn ze stil . De MacBook Pro heeft een solid- state harde schijf, maar maakt klikkende geluiden , kan een door Apple erkende serviceaanbieder te bepalen of er een probleem met de ventilator van de laptop of de optische drive .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je een Power Mac Iden…
·Hoe maak je een SuperDrive opt…
·Hoe een infrarood camera op ee…
·Hoe maak je een HDMI TV Aanslu…
·Hoe speel ik WMV -bestanden op…
·How to Get Rid van iDisk 
·Hoe de SMU resetten op een iMa…
·Hoe de cover van een MacBook P…
·Hoe te Websites Deblokkeren op…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
  Hardware Articles
·Wat is de Zeus bot ? 
·Hoe maak je een cd automatisch wordt ges…
·Problemen met geluid oplossen op een HP …
·Toegang tot een Flash Drive 
·Hoe je helderheid van het scherm aanpass…
·Hoe te formatteren en ontgrendelen van e…
·Wat is PC2700 geheugen? 
·Intel Centrino Vs . Intel Centrino Duo 
·Hoe maak je een Minicam installeren Pro 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com