Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Quick Reference Guide voor Word 2007
Een quick reference guide voor Word 2007 is een bron die u voorziet van een tekstuele kaart betreffende de opdrachten die u vertrouwd met hun nieuwe locaties bent . Zo'n kaart helpt u Word 2007 efficiënt te navigeren , zodat u uw productiviteit te maximaliseren in tekstverwerking . Bij het gebruik van deze bron , er rekening mee dat Word 2007 niet exact dezelfde toolset als eerdere versies . Bijvoorbeeld , is het AutoTekst functie verdwenen , vervangen door de functie " Quick Parts " . Thuis Tab

Deze toolset heeft de meest gebruikte Word-opdrachten , met inbegrip van het klembord knippen , kopiëren en plakken functies , en het vet, cursief en paragraaf uitlijning functies . U kunt stijlen toepassen en bepalen met de knoppen in het tabblad " Stijlen " , en roep de " Zoeken en vervangen " dialoogvenster aan de rechterkant van de werkbalk .
Invoegen
< br >

Dit tabblad heeft virtuele objecten die u kunt plaatsen in uw Word-documenten , met name afbeeldingen zoals grafieken , vormen en WordArt . U kunt ook tabellen invoegen in dit tabblad , en nieuwe pagina's en pagina-einden . Beheren kop-en voetteksten van uw document met de tools in de " Koptekst en voettekst " paneel . Solliciteer symbolen zoals de wiskundige " PI " met de " Symbol" knop .
Page Layout

Het tabblad
Pagina-indeling heeft gereedschappen zodat u uw pagina te verdelen voor een betere leesbaarheid . Bijvoorbeeld , kunt u krant of nieuwsbrief stijl kolommen , waarvan de breedte die u kunt aanpassen toevoegen. Een nieuwe functie is de " Themes "-knop , waarmee u een consistente look toepassen op uw hele document met een enkele klik . U kunt een watermerk plaatsen in uw document, zodat lezers weten , bijvoorbeeld dat wat je ze geeft is slechts een ontwerp . Stel de marges met de tools in dit tabblad .
Referenties

Dit tabblad bevat hulpmiddelen die u helpen uw lezers uw Word-documenten navigeren en zoeken . Deze omvatten indexen en inhoudsopgave en bronvermelding voor juridische en soortgelijke documenten . U kunt ook de voetnoten , foto-onderschriften , en citaten met de tools hier installeren.
Mailings

essentieel instrument in het tabblad " Verzendlijsten " is de mail merge -functie , waarmee u een standaardtekst document in meerdere stukken draaien met unieke tekst . De functie " enveloppen" verschijnt op natuurlijke wijze in dit tabblad ook.
Recensie

U kunt denken aan de tab "Review" als het tabblad ' Kritiek ' , want het bevat de spellingcontrole , de commentaren gereedschap en andere hulpmiddelen voor het markeren van tekst en het vergelijken van een versie van een document met een ander . U kunt ook die verschillende versies assimileren in een enkel , slotdocument met de functie " Vergelijk " .

Woord
tabblad 'Weergave' 2007 heeft opdrachten voor het kijken naar uw documenten op verschillende manieren . De "Concept" knop toont niet storend pagina randen , als je het samenstellen van uw roman of ander werk . De " Outline " view verbergt de gemeenschappelijke tekst en toont alleen de belangrijkste rubrieken . In deze tabel kunt u ook heersers, rasterlijnen weergeven of verbergen voor het positioneren graphics en miniaturen van elke pagina . De essentiële functie " Zoom" is ook hier , voor het vergroten of krimpen van de beeldgrootte van de inhoud van het document .
Ontwikkelaar

U zult tools voor het opnemen van macro's en het maken van formulieren op het tabblad "Ontwikkelaar " . U ziet ook gereedschappen voor het werken met XML-documenten , die zijn tekstbestand databases die er uitzien als HTML-pagina's in termen van de tags ze weer .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Run Microsoft Works 
·Hoe te werken met tabellen in …
·Hoe kan ik een Word- document …
·Problemen uploaden Word-docume…
·Hoe te Marges aanpassen 
·Office 2007 start niet in XP 
·Word 2007 SmartArt Tricks 
·Hoe om te bepalen Marge voor a…
·Apple iWork Tutorial 
  Related Articles
Hoe Word 2007 Snelle stijlen Bewerken 
Hoe Word 2007 Snelle stijlen Pick 
Gebruikershandleiding voor Microsoft 200…
Hoe aan de werkbalk Snelle toegang in Wo…
Hoe de APA Reference functie in Word 200…
Hoe maak je een Cross Reference in Word …
Hoe om te verwijzen in Word 2007 
Hoe maak je een Reference in Word 2007 I…
Hoe de werkbalk Snelle toegang verwijder…
  Software Articles
·Hoe maak je een Gevouwen boekje Met Micr…
·Hoe te Gebogen blokken in Visio maken 
·Kaart maken van software voor Mac 
·Hoe Kan Ik kijk naar mijn verleden Chat …
·Instructies voor de nieuwste versie van …
·Access 2007 Datum Problemen 
·Hoe te NoteFolio installeren op de Ti - …
·Hoe kan ik Convert AVI naar MPEG in Half…
·Hoe te Afgeronde randen toepassen op fot…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com