Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Welke software maakt gebruik van een . Rtf ?
Rich Text Format , of . RTF , is een tekstverwerkingsprogramma document formaat dat scherm informatie over tekst codeert , zoals lettertype , grootte en kleur informatie , of de behoefte aan tekst om in een tafel, met de tekst zelf . Het is een gemeenschappelijk uitwisselingsformaat voor het uitwisselen van documenten tussen verschillende tekstverwerkers , en bijna elke computer vrijgegeven - of het nu loopt Macintosh , Windows of Linux - is iets dat kan openen , indien niet weergeven , een RTF-bestand . Nut van het systeem

Microsoft Windows
wordt geleverd met de WordPad teksteditor vooraf geïnstalleerd , die RTF gebruikt als de oorspronkelijke bestandsindeling . Mac OS X heeft een systeem -niveau hulpprogramma , genaamd TextEdit , die RTF- bestanden te openen , en de TEd teksteditor , een Linux- versie van TextEdit , wordt vaak opgenomen in de meeste Linux-systeem installaties .
Microsoft Word

Elke versie van Microsoft Word sinds versie 6.0 is de mogelijkheid om bestanden op te slaan als RTF-bestanden open of RTF- bestanden die door andere programma's gehad . Microsoft Works , dat is niet meer leverbaar , ook geopend en opgeslagen RTF-bestanden . De meest recente versie van Microsoft Word , Word 2010 , maakt gebruik van dezelfde versie van de Rich Text Format -specificatie als Word 2007 .
Andere tekstverwerkers

allereerste programma naar RTF gebruiken was Word 3.0 voor de Macintosh . Huidige Macintosh software die leest en bestanden opslaan in RTF-formaat zijn Pages , een deel van de iWork -software op Macs en Apple TextEdit , evenals Word voor Macintosh 2011 . Open Office Writer en WordPerfect zowel import en bestanden opslaan in het RTF -formaat , zo kan veel tekstverwerkers die opgemaakte tekst ondersteunen . Nuance OmniPage bestaat in Macintosh- en Windows -versies en ondersteunt het formaat .
Future Formaat Concerns

Microsofts
documentatie voor de release van Office 2010 zegt dat toekomstige verbeteringen aan de RTF -indeling momenteel niet gepland , er zijn functies van Office 2010 die niet goed zal redden in RTF . Voor een groot deel is dit omdat Microsoft is afgestapt van binaire formaten naar XML - gebaseerde formaten , deze overgang begon met Office 2007 . XML - gebaseerde formaten kan worden vastgesteld met kladblok of een andere teksteditor als ze beschadigd zijn geraakt , terwijl corrupte RTF-bestanden zijn , in het beste geval slechts gedeeltelijk redden . Open Office , Word 2007 en Word 2010 gebruiken allemaal XML - gebaseerde formaten native .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe naar Double Subscript 
·Hoe maak je een tekst bestand …
·Hoe je foto's invoegen in Word…
·Hoe je het scherm in Word 2007…
·Het wijzigen van de achtergron…
·Hoe te Codering wijzigen in Wo…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe kan ik een gescande Word-d…
·Hoe te openen WordPerfect 
  Related Articles
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Gratis Address Label Software 
Wat is WYSIWYG ? 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Vooral een roman - - Hoe maak je een rom…
Wat is een tekstverwerker ? 
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Wat is Microsoft Office Suite ? 
  Software Articles
·Hoe maak je een Letter Word Ballon in ee…
·Hoe je afbeeldingen Blur in Premiere Pro…
·Hoe maak je een pad in Photoshop 
·Hoe te Rust maken in Photoshop 
·Hoe maak je een Tab karakter invoegen Me…
·Software voor het maken van Cartoons 
·MPEG2 naar DV Converter 
·Hoe kan ik gegevens invoegen uit meerder…
·Hoe te verwijderen Vundo Grb 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com