Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Web Clip Art >> Content
Hoe maak je een WWE Thema Website Maken
Er zijn veel officiële websites van organisaties zoals de NFL MLB , en de WWE , maar de fans ook hun eigen webcontent te creëren om hun toewijding te tonen aan een organisatie . De WWE heeft veel fan - speciale websites , en met een aantal veel WWE inhoud , is het heel gemakkelijk om een van je eigen te maken . Instructies
1

World Wrestling Entertainment heeft een lange , complexe geschiedenis , dus een website die is gewijd aan de WWE in het algemeen te maken zou een hoop werk en waarschijnlijk informatie die gemakkelijk kan worden gevonden weglaten op andere sites , zoals Wikipedia . Daarom moet je kiezen een specifiek onderwerp , zoals uw favoriete worstelaar , stabiel , pay per view of andere dingen . Bijvoorbeeld , er zijn veel websites gewijd aan de Undertaker en John Cena , twee van de meest populaire worstelaars van de WWE . Kopen van 2

Zodra u uw onderwerp gekozen , moet u om te gaan bouwen content voor dat onderwerp . WWE is alles over actie , dus probeer veel foto's en /of video's te zoeken . Controleer de auteursrechtwetgeving om ervoor te zorgen dat u geen inbreuk pleegt op hen .
3

Vraag eens rond op WWE forums en websites voor fan foto's of kunst . De meeste van de tijd dat ze zullen graag doneren het beeld en kun je om het te gebruiken op uw website zolang u krediet .
4

Gebruik van de inhoud op een manier die maakt het gemakkelijk voor bezoekers om te navigeren uw site . Ordenen van het materiaal door de aard van de foto , locatie of datum van het evenement . Dit maakt het veel gebruiksvriendelijker maken .
5

Als je schrijft over een bepaald worstelaar of gebeurtenis , zoals Wrestlemania , dan moet je een pagina met zoekresultaten hebben . Op deze manier fans kunnen zien en beleef de geschiedenis van WWE wedstrijden , en hoe meer je hebt , hoe beter.
6

Houd de resultaten georganiseerd op datum . Niet zomaar opnemen die gewonnen of verloren , maar beschrijf ongebruikelijke incidenten die gebeurd tijdens de wedstrijd .
7

Om de website te maken er professioneel uitzien , doen veel van de afbeeldingen in Adobe Photoshop of een ander image -programma , of zelfs het huren van een ontwerper die u kan helpen met het proces . Dit zal uw geloofwaardigheid te vergroten en leiden tot meer terugkerende bezoekers .
8

Er zijn veel worstelen forums op het web en de mensen houden er over te praten , dus waarom niet een worstelen forum zelf maken? Houden aan het onderwerp van uw website , maar u kunt het forum uit te breiden naar algemene WWE discussies te helpen de site actief blijven .

Run dingen 9 zoals WWE trivia of andere problemen die ervoor zorgt dat de kijkers komen rug en verspreiden van het woord over.

Previous: Next:
  Web Clip Art
·Hoe je tekst toevoegen aan Web…
·Hoe te GIF downloaden 
·Hoe te Shapes verdienen met Ke…
·Het schrijven Stijlen en lette…
·Hoe maak je een nieuwe screens…
·Hoe je Full- Sized Beelden upl…
·Hoe te Banner Links Creëren 
·Hoe maak je een banner met Ado…
·Hoe te verwijderen Acrobat Bev…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe download ik Microsoft Word ? 
·Hoe kan ik Blu - Ray naar AVI 
·Hoe te Accents Doe Letters in PowerPoint…
·Hoe te vervangen DVD Shrink gratis 
·How Do You Plaats een adresboek in Micro…
·Hoe te Symbolen 
·Hoe de volgorde van de velden wijzigen i…
·Microsoft Vista problemen met Spy Sweepe…
·Hoe naar CSV -bestanden converteren naar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com