Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Web Clip Art >> Content
Hoe je Full- Sized Beelden uploaden
Uploaden full - sized beelden naar uw computer geschikt is voor het plaatsen van afbeeldingen op portefeuilles , cv's, online adresboeken , en mogelijk dating sites . Bijvoorbeeld , kan een grote afbeelding van toepassing zijn als je actief met online daten bent , omdat een hoge - resolutie afbeelding van jullie die het biedt. In een ander geval , als u op zoek bent naar werk via het internet , wil je misschien een foto op je cv omvatten . Een afbeelding van hoge kwaliteit kan een significant verschil op de meeste websites en documenten te maken . Instructies
Upload een Full - Sized afbeelding op een website
1

Toegang tot de website waar u de afbeelding wilt uploaden. Het beeld heeft op uw computer worden opgeslagen als een groot beeld, minimaal 300 pixels breed en 200 tot 300 pixels in de hoogte . Als de afbeelding niet groot om te beginnen , gaat het niet om te verschijnen grote op de website. Als de afbeelding eenmaal zijn geüpload naar de website wordt vergroot , zal het vervormd en wazig . Kopen van 2

Navigeer naar de " beelden uploaden " sectie van de website of dating site , en klik vervolgens op ' afbeeldingen uploaden . " Sommige websites staan ​​alleen zo veel kilobytes per beeld , maar u in staat om een flinke foto te uploaden en nog steeds binnen de parameters van de maximale afmetingen zal zijn .

Crop 3 de afbeelding als de site geeft u de mogelijkheid om dit te doen . Bijsnijden van de afbeelding zal niet te veel weg te nemen van de grootte , maar het is een manier om een grens te leggen op de afbeelding , verscherpen en versterken het beeld .
Upload een Full - Sized afbeelding naar Word 2010
4

Open een leeg Word-document . Klik op ' Invoegen ', ' Beeld ' en selecteer de afbeelding die u wilt uploaden . Klik op de knop "Invoegen" en dit plaatst de afbeelding in het document .
5

" Klik met de rechtermuisknop " de afbeelding en selecteer " Afbeelding opmaken . " Hierdoor kunt u de afbeelding bijsnijden en effecten toevoegen, zoals ' Schaduw , Weerspiegeling , Glow en Soft Edges , 3 - D formaat , 3D-draaiing , Beeld Correcties , Picture Color , Artistieke effecten . " U kunt ook klikken en slepen de linker - boven, rechts - boven, links - onder, of rechts - onder naar re-size het beeld , maar dit wordt niet aanbevolen omdat dit het beeld vervormen .
6

Klik op "Bestand " en "Opslaan als . " Noem uw document en klik op "Opslaan ".
Upload een Full - Sized afbeelding om

Klik 7 PhotoDraw " File ", " Nieuw " en selecteer " Full Screen . " Klik op ' Invoegen ', ' Uit bestand , " en klik op de pijl omlaag naar de map waar de afbeelding zich bevindt. " Markeer" de afbeelding en klik op ' Openen '. Dit plaatst het beeld op de PhotoDraw canvas .

Klik op " Crop Size , " 8 " Resize Achtergrond , " en klik vervolgens op de " Fit Achtergrond van Picture " knop . U kunt ook de breedte en hoogte aan te passen met behoud van de verhoudingen van de afbeelding . Hierdoor wordt het beeld te houden van wordt vervormd als het re-sized .

Klik op " File ", 9 "Opslaan als ", en geef uw foto een naam . Klik op de pijl - omlaag rechts van de " Opslaan als type" en sla je afbeelding op als een Graphics Interchange Format ( GIF ) of een JPEG- bestand ( JPG ) .
Uploaden Full- Sized afbeelding te Flickr

Inloggen 10 in of maak een gratis Flickr-account . Als je een Yahoo log-in en wachtwoord , kunt u dezelfde gebruiken voor Flickr .
11

Klik op "Upload uw eerste foto's " en selecteer " Kies foto's en video's . " Klik op de afbeelding die u wilt uploaden .
12

Stel het privacy- niveau om " Prive " of " Public ", en klik op de "Upload Foto's en video's" knop .
< Br >

Previous: Next:
  Web Clip Art
·Hoe te FlashPlayer update & Ru…
·Hoe maak je een Animated Heart…
·Soorten MIME Images 
·Hoe je Recente Document Geschi…
·Hoe te herstellen van een besc…
·Wat is de ideale grootte van e…
·Hoe Page Marges wijzigen in Mi…
·Hoe te Clip Art Make 
·Hoe te Clip Art Animate voor w…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Gebogen Pijlen Maak in Illustrato…
·Hoe te Photographs in Photoshop Scan 
·Hoe de Logitech Cordless Rumblepad over …
·Hoe kan ik Excel Rijen Gebaseerd op Datu…
·Hoe te Wolken in Photoshop 
·Hoe PDF-bestanden bewerken in Linux 
·Hoe te Opeenvolgende Datum Formules in E…
·Hoe maak je een DV Transfer naar PC 
·Hoe kan ik muziek invoegen Into Power Po…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com