Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Windows Mobile Development Tools
Beginnend met de Pocket PC in 2000 , heeft Windows Mobile is het standaard besturingssysteem ontwikkeld door Microsoft voor smartphones en mobiele apparaten . Geprogrammeerd met de taal C + + , Windows Mobile maakt voor derden applicatie-ontwikkeling . Als u geïnteresseerd bent in het aanbieden van nieuwe middelen of programma's voor het Windows Mobile -besturingssysteem bent , moet je jezelf vertrouwd te maken met de noodzakelijke hulpmiddelen aan . Microsoft Visual Studio

Visual Studio is Microsoft 's eerste geïntegreerde ontwikkelomgeving softwarepakket , waarmee u toepassingen die kunnen worden uitgevoerd in Windows , Windows Mobile , CE , te ontwikkelen. NET Framework en Silverlight met zowat bestaande programmeertaal . De software werd voor het eerst ontwikkeld in 1996 en heeft sindsdien gezien zeven releases .
Microsoft . NET Compact Framework

Microsoft . NET Compact Framework is een software raamwerk dat kan worden gebruikt op Windows-besturingssystemen als een instrument voor het vinden van oplossingen voor de programmering problemen in verband met Windows Mobile Development . Om de ontwikkeling van het werk te doen met de huidige versie van Windows Mobile , download de laatste . Net Compact Framework , waarin het tweede servicepack bevat .
Windows Mobile Device Center
< br >

de Windows Mobile Device Center software pakket is de basis synchronisatie hulpprogramma van Windows Mobile -apparaten . Het programma stelt u in staat om te synchroniseren met een Windows-programma , zoals Outlook en Media Player , en naar uw apparaat bladeren . De Windows Mobile Device Center zal nodig zijn om je ontwikkeling ideeën te testen .
Software Development Kits

een Software Development Kit ( SDK ) is een softwarepakket dat Windows Mobile bevat apparaat emulators voor het testen van je ontwikkeling ideeën . SDK 's zijn versie van het besturingssysteem specifiek , en kan gebruikt worden in de plaats van het Windows Mobile Device Center als u niet daadwerkelijk een mobiel apparaat . Echter , als u werkt met Windows Vista , dan moet je het Windows Mobile Device Center installeren .
ActiveSync

ActiveSync
is een mobiele synchronisatie- software applicatie die het mogelijk maakt voor de ondersteunen van apparaten op oudere versies van de Windows-besturingssystemen . Als u Windows Server 2003 of Windows XP , moet u deze toepassing downloaden om ofwel uw SDK of uw Mobile Device Center gebruiken .

Previous: Next:
  Utility Software
·Processor Overclocking Softwar…
·Hoe kan ik een SDExplorer SkyD…
·Hoe te gebruiken ActiveX Chilk…
·Hoe te branden WipeDrive 
·Hoe te openen . BKF 
·Hoe te Vertical Sync onderbree…
·Hoe maak je een laptop Fan Run…
·Software voor Computer Hardwar…
·Hoe maak je een AB converteren…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een toetsenbord taal in Wind…
Hoe de schermresolutie in Microsoft Wind…
Hoe te Fonts in Windows XP installeren 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
Hoe maak je visitekaartjes met behulp va…
Hoe je verloren gegevens in Windows XP h…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
  Software Articles
·KidPix Studio Deluxe Tutorial 
·Hoe je Photoshop bitmaps converteren naa…
·Hoe te rippen dvd-films op uw pc 
·Hoe vindt New Usenet Groepen 
·Hoe kan ik een Red Arrow in Microsoft Wo…
·Hoe te Commentaren Toevoegen aan PDF's 
·Verschillen tussen High Quality & Press …
·Hoe maak je Color Bars Voeg toe aan een …
·Hoe aan de minst Plein Cubic Polynomial …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com