Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Defrag Commando
De Microsoft Defrag commando is een nuttig instrument voor het behoud van het systeem stabiliteit en snelheid . Bij regelmatig gebruik , kan deze tool systemen voorkomen verzanden in de tijd . Defrag doet dit door het sorteren en het organiseren van de informatie die is opgeslagen op de harde schijf . Defragmenteren van een harde schijf bevrijdt regelmatig up verspilde schijfruimte en optimaliseert de drive om te vergroten lees -en schrijfprestaties . Commando's voor het Defrag programma zijn verkrijgbaar bij zowel de command line en het Defrag -menu in Windows XP en Vista . Deel

Het volume commando wordt gebruikt in de command line te wijzen welke schijf defragmenteren . Deze opdracht kan verwijzen naar een gehele harde schijf of een partitie van een harde schijf . Een partitie is een methode voor het verdelen van bestanden op een harde schijf in aparte gebieden om ze makkelijker te organiseren. Om de schijf of partitie te defragmenteren wijzen , typt u de stationsletter gevolgd door een dubbele punt na de defrag commando op de command prompt .
Analyze

Het analyseren commando wordt gebruikt de versnippering bepalen op een schijf . Fragmentatie ontstaat wanneer delen van afzonderlijke bestanden worden opgeslagen op verschillende locaties op een harde schijf . Analyseer bepaalt hoeveel bestanden zijn gefragmenteerd en schat de effectiviteit van het uitvoeren van het defrag programma . In de opdrachtregel , wordt het commando te analyseren die door toevoeging van " - a " ( zonder aanhalingstekens ) achter de parameter volume .
Gedwongen Fragmentatie

De kracht commando zorgt ervoor dat de defrag programma te draaien op een bepaald station ongeacht de mate van fragmentatie . Deze parameter is alleen beschikbaar in de command line en wordt doorgaans gebruikt om schijven te defragmenteren met een lage mate van fragmentatie . Gedwongen defragmentatie wordt geactiveerd door toevoeging van " - f" ( zonder aanhalingstekens ) achter de parameter volume .
Breedsprakig

De verbose commando zorgt ervoor dat de defrag programma om extra informatie weer te geven die wordt meestal verborgen . Dit commando toont een verscheidenheid van statistische gegevens over de aangewezen aandrijving , met inbegrip van het aantal en de soorten bestanden die gefragmenteerd zijn , hun grootte , en het percentage van de schijf bezet door elk type bestand .
Help < br >

de help-opdracht wordt gebruikt om een ​​lijst van de beschikbare middelen voor het hulpprogramma Defrag opties te verkrijgen . Het toevoegen van " - ? " ( zonder aanhalingstekens ) na het defragmenteren commando zal veroorzaken om een lijst van alle beschikbare voor het Defrag programma opdrachten weer te geven . Defrag hulp is ook beschikbaar voor de reguliere versie van Windows defrag door te klikken op de knop "Help" onder het menu View in het defragmentatie programma .

Previous: Next:
  Utility Software
·Problemen met Microsoft . Net …
·Hoe partitie imaging software …
·Problemen met XP Updates 
·Hoe te Paragon Boot Manager ve…
·Hoe te Breng Application Regis…
·Mapping & Routing Software 
·Hoe te LogMeIn Fix Dus het laa…
·Wat is Zone Alarm Spy Blocker …
·Hoe DVD- schijven wissen 
  Related Articles
Hoe printer commando sturen in Word 
Hoe te Keystroke Commands wijzigen in Wo…
Hoe te Keystroke Commands Wijs in Word 2…
Hoe te Toetsenbordopdrachten uitschakele…
Hoe te Fix Dragon Naturally Speaking Dou…
Hoe te Kenmerken opmaken in de § § Met…
Hoe kan ik een Dell -computer defragment…
Hoe maak je een pc defragmenteren 
Hoe maak je een Exchange Server Defrag S…
  Software Articles
·Hoe te Macro's importeren naar Excel 
·Leg uit Photoshop 
·Hoe maak je een beveiligde cd branden 
·Hoe kan ik een video afspelen in PowerPo…
·Welk type van Paragraaf uitlijnen Lijnt …
·Hoe u een HP Scan Into Word 
·Hoe je Photoshop Elements gebruiken om R…
·De Shift & Tab zal niet werken in Word 2…
·Adobe InDesign Help 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com