Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je Photoshop Elements gebruiken om Recolor Graphics
Adobe Photoshop Elements kunt u andere kleuren afbeeldingen op verschillende manieren . U kunt de kleuren in Photoshop voor kleurcorrectie doeleinden veranderen , verandert de kleur van de kleding en auto's aan de specificaties van professionele design projecten te voldoen , te wijzigen of kleuren in uw persoonlijke foto's . Kleur wijzigingen variëren van simpele veranderingen in zeer gedetailleerd werk . Recolor methoden zijn specifiek voor uw doelstellingen , en de moeilijkheidsgraad die betrokken zijn hangt af van wat je wilt bereiken . Effen kleuren kunnen gemakkelijk worden veranderd , terwijl de fotografische elementen , zoals haren of bomen , vereisen meer aandacht . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop Elements
Digitale afbeelding
Toon Meer Aanwijzingen

Recolor solide graphics 1 . Open Adobe Photoshop Elements en open het beeld dat u wilt kleur wijzigingen toe te passen . Open het palet Lagen en maak een duplicaat van uw oorspronkelijke afbeelding door met de rechtermuisknop te klikken op de afbeelding en selecteer " Laag dupliceren . " Zorg ervoor dat deze laag actief is .

Klik 2 op de lasso , en selecteer de magnetische lasso . Gebruik het gereedschap om sporen rond de omtrek van het element dat u wilt wijzigen . Voltooien en sluit de selectie door te klikken op het open vakje aan het begin van de selectie .
3

Maak een nieuwe lege laag boven je dubbele laag in het palet Lagen door te klikken op de "Create een nieuwe laag " knop aan de onderkant rechts van het palet Lagen . Zorg ervoor dat de nieuwe laag actief is . Uw selectie is nu gevestigd op de lege laag. Pak het emmertje , selecteer uw nieuwe kleur , en klik op de selectie te kleuren vervanging van uw afbeeldingen.
4

Recolor fotografische elementen . Vergroot je afbeelding boven 200 procent , zodat u de gegevens van uw grafische kan heel duidelijk zien . Stappen 1 tot 2 om het deel van de foto die u wilt andere kleuren te selecteren . Maak een nieuwe lege laag boven je dubbele laag in het palet Lagen door te klikken op de " Maak een nieuwe vulling of aanpassingslaag " onderaan rechts van het palet Lagen en selecteer " Solid Color . "
5

Kies de kleur die u wenst om de oude kleur te vervangen door , als daarom wordt gevraagd . Zorg ervoor dat de nieuwe laag actief is . Uw selectie is nu gevestigd op deze kleur vullaag . Selecteer " Tint " in het palet Lagen drop-down aan de kleur van uw grafisch element te wijzigen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te draaien op Photoshop 7.…
·Systeemvereisten to Run Photos…
·Hoe je Acties In Photoshop CS2…
·Hoe te Gordijnen in Photoshop 
·Photoshop Retoucheren Techniek…
·Hoe te Faces in Photoshop Supe…
·Hoe je verschillende bestandsi…
·Hoe gebruik je een afbeelding …
·Hoe de verweringseffect gebrui…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te om Uw Eigen Gratis Huisdieren 
·Hoe kan ik mijn computer Play Games Bett…
·Hoe te uploaden van afbeeldingen in Acce…
·Hoe kan ik muziek gebruiken in een video…
·Hoe een backup naar een netwerkcomputer 
·Wat zijn MS Word & Excel ? 
·Hoe een PDF bekijken als HTML 
·Microsoft CRM Activiteiten 
·Hoe te Verborgen Zip bestanden te verwij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com