Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Problemen met XP Updates
Een van de sleutels om de veiligheid van uw computer naar uw Windows XP-besturingssysteem regelmatig door het downloaden van de nieuwste updates . U kunt automatische updates te activeren in Windows XP of de update van de Microsoft- website direct te downloaden . Zij omvatten beveiligingsupdates , essentiële updates en service packs , en uw computer te beschermen tegen de nieuwste virussen en andere beveiligingsrisico's . Problemen virus

De meest voorkomende reden voor updates om te falen is de aanwezigheid van virussen op uw computer . Update uw antivirussoftware en voer een volledige scan van uw systeem . Als u niet beschikt over een anti - virus software geïnstalleerd of niet tevreden bent met de software die u vervolgens met behulp van een abonnement op een dienst . U kunt ook een gratis scan van uw systeem door het bezoeken van Microsoft Windows Live Scan online .
Registry Entries

Als u Update problemen geconfronteerd onmiddellijk na het repareren van Windows XP met behulp voeren de cd met Windows XP dan de reden is een ontbrekende registervermelding . Tijdens de reparatie , Windows alle systeembestanden met de bijbehorende bestanden van de CD vervangt en herstelt het Windows-register . Bij het repareren , wordt de registervermelding die overeenkomt met de " Wups2.dll " file die door de Windows Update -programma XP verwijderd . Dit kan ertoe leiden dat de updates te mislukken .
Voor Windows XP Professional x86 Edition

Als u niet weet welke versie van Windows die u gebruikt , ga dan naar "Start ", klik op " Uitvoeren , " typ " msinfo32.exe " in de open vak en klik op " OK . " In de " System Information " dialoogvenster dat opent , controleert u de waarde voor " Systeem type ". Voor 32 - bits edities van Windows heeft Systeemtype de waarde " x86 - gebaseerde PC " en voor 64 - bits edities van Windows heeft Systeemtype de waarde " x64 gebaseerde PC . " Als u werkt met de 64 -bits versie van Windows vervolgens doorgaan naar de volgende sectie .

Om het Wups2.dll bestand voor Windows XP Professional x86 Edition te registreren , gaat u naar "Start ", klik op " Uitvoeren " typ "cmd " in de open vak en klik op " OK . " Bij de opdrachtprompt , typ " net stop wuauserv " en druk op ' Enter '. Dit stopt de Automatische updates -service op uw computer . Nogmaals, bij de opdrachtprompt , typ " regsvr32 % windir % \\ system32 \\ wups2.dll " commando , en druk vervolgens op " Enter ". Dit registreert het bestand Wups2.dll . Klik op "OK " op elke verificatie bericht dat u ontvangt . Na de voltooiing van het dossier registratie , type " net start wuauserv " bij de opdrachtprompt en druk op ' Enter '. Dit start de automatische updates service. Naar de opdrachtprompt , typ " exit " te verlaten en druk op " Enter ".
Voor Windows XP Professional x64 Edition

Om het Wups2.dll bestand voor Windows XP registreren Professional x64 Edition , gaat u naar "Start ", klik op " Uitvoeren , " typ " cmd " in de open vak en klik op " OK . " Bij de opdrachtprompt , typ " net stop wuauserv " en druk op ' Enter '. Dit stopt de Automatische updates -service op uw computer . Nogmaals, bij de opdrachtprompt , typ " regsvr32 % windir % \\ syswow64 \\ wups2.dll " commando , en druk vervolgens op " Enter ". Dit registreert het bestand Wups2.dll . Klik op "OK " op elke verificatie bericht dat u ontvangt . Na de voltooiing van het dossier registratie , type " net start wuauserv " bij de opdrachtprompt en druk vervolgens op " Enter ". Dit start de automatische updates service. Naar de opdrachtprompt , typ " exit ",
Windows Update Agent

te verlaten en druk op " Enter . " De Windows Update Agent kunt u beheren welke updates zullen zijn geïnstalleerd op uw computer . Om de Windows Update Agent op uw computer downloaden en installeren , gaat u naar www.update.microsoft.com . Wanneer u de website bezoekt , wordt de nieuwste versie van Windows Update Agent automatisch worden gedownload en geïnstalleerd .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe kan ik lezen een DMP -best…
·Hoe te R00 bestanden af ​​te s…
·Hoe kan ik Norton verwijderen …
·Hoe maak je een openbare Dropb…
·Traceroute Output Explained 
·Hoe te Screencasts verdienen m…
·Hoe je documenten ophalen Van …
·Hoe DRM & VOB Verwijder Van ee…
·Hoe kan ik een Linksys WRT110 …
  Related Articles
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe te briefhoofd maken met Word 
Hoe kan ik een Word - Processing documen…
Hoe maak je een toetsenbord taal in Wind…
Hoe je tekst te vervangen door een Graph…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe maak je tekeningen met tekst toevoeg…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
  Software Articles
·Hoe kan ik een iTunes liedje Into Powerp…
·Hoe gebruik ik Skype blokkeren in een Wi…
·Hoe te Plein Doosjes en verticale lijnen…
·Hoe de tekst in Office Word 2007 Corrige…
·Hoe te converteren naar kleine letters i…
·Hoe maak je een verplaatsbare lijn in Ph…
·Hoe de werkbalk menu in Excel verbergen 
·Excel Array Tutorial 
·Hoe kan ik Flash -films kopiëren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com