Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
VNC Viewer Installatie
Met computers als een common- place punt , zo zijn de problemen die komen met hen. Helaas , ondersteuning is niet altijd in de buurt wanneer een gebruiker een probleem heeft . Tech support analisten kan een gebruiker via de telefoon te begeleiden , maar soms is dat kan een ingewikkeld proces zijn . Door gebruik te maken van RealVNC , kunnen analisten de VNC Viewer programma te gebruiken om verbinding te maken en te controleren elke pc met VNC -server geïnstalleerd . RealVNC is niet alleen voor technische ondersteuning , dat wel . Overweeg keren dat je geweest bent buiten de stad en vergat om bestanden van uw desktop naar uw laptop . Gelukkig kan VNC Viewer in een paar snelle stappen worden geïnstalleerd . Instructies

Turn 1 op uw computer en loggen Download de RealVNC installer als je nog niet hebt. Noteer waar het bestand is opgeslagen . Kopen van 2

Open de locatie waar u het installatiebestand opgeslagen . Dubbelklik op het pictogram van het installatieprogramma . Klik op "Doorgaan " om het even welke " User Account Control " vraagt ​​u mogen ontvangen. Wacht tot de " Welkom in de Setup Wizard VNC " pagina weer te geven .
3

Klik op " Next " van de "Welcome to the VNC Setup Wizard " venster . Merk op dat u een licentiesleutel bericht kan ontvangen als u een verleden versie van VNC viewer geïnstalleerd hebt gehad . Vernieuw uw licentiesleutel door op de " Vernieuw uw licentie sleutel via e-mail "-link of kijk op de "Ik heb een vervangende licentiecode " in als je al de sleutel bij de hand te hebben. Klik op de knop "volgende" nadat u een nieuwe licentiesleutel .
4

gelezen en ga akkoord met de End - User License Agreement hebt ingevoerd . Selecteer een installatielocatie of het verlaten zoals het standaard pad . Klik op " Next " om door te gaan naar de volgende pagina . Verwijder het vinkje bij " VNC Server " en " VNC Mirror Driver " uit de " Select Components " lijst . Vink het vakje aan voor het programma " VNC Viewer " als dit nog niet is aangevinkt . Klik op de knop "Volgende" .
5

Bewerk de opties voor het menu Start groep en desktop opties om uw voorkeur , of verlaat de instellingen als de standaardinstellingen en selecteer " Next . " Laat het proces voltooid is , aangegeven door een on - screen voortgangsbalk . Wacht tot de " de Setup Wizard voltooien VNC " venster weer te geven . Klik op de knop 'Voltooien' om de instellingen af te ronden .

Previous: Next:
  Utility Software
·AutoHotkey Functies & Bestande…
·Hoe krijg ik WSUS voor synchro…
·Hoe PC - Doctor uitschakelen 
·Hoe je ISO-images maken op een…
·Hoe USB- drives Lock 
·Defrag Commando 
·Document Vergelijking Software…
·Hoe te Mozy opnieuw installere…
·Hoe gegevens Get Back for NTFS…
  Related Articles
Installatie Problemen met WordPerfect 12…
Hoe Clean Up een corrupte MS Office 2007…
Hoe te verwijderen Microsoft Works 7 Zon…
Over het invullen van een Word- document…
Hoe te Document Viewer installeren op XP…
Hoe maak je een Document Viewer Repareer…
Office 2007 bevriest tijdens de installa…
Hoe de installatie van Office Profession…
Office 2007 Key Installatie 
  Software Articles
·Hoe de Bitrate Verandering in Mac OS X 
·Hoe te NeoOffice converteren naar MS Wor…
·Hoe te Sponzen Craft op Minecraft 
·Hoe te Thumbnails afdrukken 
·Kan ik gebruik Vermogen ISO om films te …
·Hoe Cell Inhoud samenvoegen in Office 20…
·Over Graphics in MS Word 
·Hoe de Avira Notifier Voorkom 
·Hoe een M4V converteren naar een MPEG in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com