Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Redenen voor Getting beschadigde RAR bestanden
Gecomprimeerde bestanden zijn een handige manier van het delen van informatie met anderen , inpakken bestanden in een kleiner bestand dat is makkelijker te sturen over het internet . Een van deze gecomprimeerde bestandstypen is het . Rar -bestand . Deze bestanden , net als veel andere bestanden , kunnen worden beschadigd . Enkele oorzaken van onderbroken downloading , fysieke schade aan de schijf ze zijn opgeslagen op , of virussen . Hoe een RAR bestand Tell is beschadigd

Een corrupte . Rar -bestand op uw computer verschijnt het zelfde als alle andere bestanden , zoals het. Wanneer u probeert uit te pakken of unzip het bestand , krijg je een foutmelding lezen , " Kan bestand niet openen : het lijkt niet om een geldig archief zijn " of iets dergelijks . Het kan een CRC fout melding . Dit is de cyclische redundantiecontrole , waardoor de RAR openen . Als de RAR corrupt is om welke reden dan ook, kan deze controle niet voltooid en moet u het bestand opnieuw downloaden of zoek een RAR reparatie aanvraag om een ​​deel van het terug te krijgen .
Bestand Structuur

bestanden corrupt raken als gevolg van schade aan hun structuur . Elk bestand is ingesteld op een bepaalde manier . Dit is de structuur van het bestand . Als deze structuur is beschadigd , het bestand beschadigd raakt en zal niet goed werken . RAR zijn kwetsbaar voor corruptie omdat ze onder een aantal bestanden in een archiefbestand , en beschadiging van een van de bestanden in gevaar brengt de hele RAR .
Wat zijn de oorzaken beschadigd bestand
< br

Bestand structuur > beschadigd kunnen worden op vele manieren . Het onderbreken van de download proces kan verstoren bestandsstructuur . Download management programma kan helpen dit te voorkomen , maar ze zijn niet 100 % waterdicht . Virussen kunnen leiden tot beschadiging , met opzet of als een neveneffect van andere taken . Antivirussoftware bewerkstelligt af structuur van een RAR bestand als het diagnoses een virus in het bestand , en dit kan de RAR beschadigen . Fysiek beschadigd opslagschijven , zoals scheuren in de schijf of blootstelling aan vloeistoffen , kunnen ook invloed op de bestanden door de delen van het bestand op het beschadigde gedeelte van de schijf toegankelijk .

Misschien is de meest voorkomende oorzaak van corruptie is onjuist afsluiten . Met de reset -knop of loskoppelen van de macht zonder af te sluiten kunnen bestanden beschadigen op de computer, omdat het plotseling stopt , in plaats van het sluiten van alles wat de computer voor het eerst doet . Plotselinge uitval tegen spanningspieken of elektrische stormen hetzelfde doen .
Maken van een Corrupt bestand on Purpose

Het is ook mogelijk om een ​​bestand corrupt op doel te maken . Hernoemen van een bestand met de verkeerde extensie zal dat bestand onbruikbaar maken . Bijvoorbeeld naam van een bestand van " flowers.JPG " naar " flowers.rar " verandert alleen de naam zonder het comprimeren van het bestand en het zal niet functioneren als een RAR . Openen van een RAR in een tekst programma , in plaats van een RAR programma en veranderen elk van de resulterende tekst ook bestandsstructuur beschadigen . Het beste is om bestandsextensies met rust te laten en om bestanden in de juiste programma's te openen om ze correct werken .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te gebruiken WinRAR te wij…
·Apple partitioneren Software 
·Mijn Import zal niet werken in…
·Hoe te branden of Monteer een …
·Hoe te CLOB gegevens in Oracle…
·Cd's rippen en branden Softwar…
·Windows Mobile Development Too…
·Lijst van Windows File Managem…
·Hoe te Roxio Easy CD & DVD Uni…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe maak je een Wazig Toelichting in Pho…
·Wat is Roxio Software ? 
·Hoe u uw verhalen voor Kindle Publiceren…
·Hoe kan ik Excel gebruiken Met LabVIEW 
·Wat gebeurde er met de horizontale Tilt …
·Hoe maak je een MP4 voor iMovie Converte…
·Hoe Blue Screen gebruiken in Windows Mov…
·Hoe te Nero 8 Verwijder 
·Hoe maak je een digitale handtekening St…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com