Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe een Accounts Payable Spreadsheet Maken
Het Excel programma is een goede tijdbesparende , error - proofing tool om te gebruiken voor de boekhouding . Het programma is eenvoudig te gebruiken , of je het gebruikt voor zakelijke of persoonlijke financiën . Het opzetten van een crediteurenadministratie spreadsheet houdt uw saldi verschuldigd aan iedere schuldeiser en totale Crediteuren balans binnen handbereik . Dit sjabloon zal laten zien hoe je een overzicht werkblad met ondersteunende werkbladen voor elke individuele schuldeiser. Extra werkbladen kunnen worden toegevoegd aan de werkmap zoals vereist voor nieuwe schuldeisers . Wat je nodig hebt
Excel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een nieuw Excel-bestand . Uit het menu "Bestand ". Uit het drop - down lijst en selecteer "Opslaan als . " In het pop - up venster , typt u de bestandsnaam en klik op de knop "Opslaan" . In dit voorbeeld wordt het bestand met de naam " Crediteuren Spreadsheet . " Kopen van 2

Klik met de rechtermuisknop op het tweede tabblad van de werkmap . Uit het drop - down lijst en selecteer " Naam wijzigen . " Links - klik op het tweede tabblad en beginnen met het typen van de naam van het tabblad . Hier het tabblad wordt de naam " Schuldeiser A. "

Selecteer cel 3 " A1 " en voer de naam schuldeiser . Hier wordt de cel met het label " Schuldeiser A. "

Selecteer cel 4 " K1 " en voer de formule : " = SUM ( H : H ) - SOM ( I : I ) - SOM ( J : J ) "
5

In de tweede rij , label de kolommen als volgt : " . A - Date , B - type , C -Item , D - Item # , E - Invoice # , F - . memo , G -Check # , H - Charge , I - Payment , J - Discount , K - Balance "
6

In de derde rij , selecteert u cel " K3 " en voer de formule : " . = H3 "
7

In de vierde rij , selecteert u cel " K4 " en voer de formule : " . = K3 + H4 - I4 - J4 "
8

als een factuur wordt ontvangen , voert u de gegevens in de juiste kolommen op de volgende beschikbare rij , te beginnen met rij 3 . Ter controle wordt geschreven , voert de gegevens in de kolommen de volgende beschikbare rij . Als kortingen worden genomen , voer de gegevens in de juiste kolommen op de volgende beschikbare rij .

Kopieer 9 Dit werkblad , door met de rechtermuisknop te klikken op de tab en van de drop - down lijst en selecteer " Verplaatsen /Copy . " In het pop - up venster , in de "Voordat Sheet " lijst te selecteren " ( verplaatsen naar eind ) " en vink het vakje "Maak een kopie" . Volg de stappen die aan dit werkblad hernoemen met de nieuwe schuldeiser naam .
10

Klik met de rechtermuisknop op het eerste tabblad van de werkmap . Uit het drop - down lijst en selecteer " Naam wijzigen . " Links - klik op het eerste tabblad en beginnen met het typen van de naam van het tabblad . Hier het tabblad wordt de naam " Overzicht . " In de eerste rij , het etiket van de kolommen als volgt : " A - schuldeiser , " " B - saldo verschuldigd " . In de eerste rij , kolom C , voer de formule : " = SUM . ( B : B ) " Dit zal alle uitstaande saldi voor alle schuldeisers totaal . In de tweede rij voert de formules als volgt : " A2 - = ' Crediteur A ' A1 , B2 - = ' Crediteur A ' K1 , !" Voor iedere schuldeiser werkblad . Hier zal een overzicht van de uitstaande saldi voor elke schuldeiser bieden .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe maak je een CVS -bestand m…
·Hoe te Screen in OpenOffice Sp…
·Hoe te tonen de Gemiddelde van…
·Hoe maak je een UDF 
·Hoe te WEEKDAG Functie Excel M…
·Hoe te Quattro Pro naar tekst …
·Hoe te beveiligen met wachtwoo…
·Hoe maak je een Spreadsheet bo…
·Hoe kan ik Excel 's SIGN Funct…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te openen Excel 2007 in een eerdere …
·Hoe de apostrof Prefix Van Excel Verwijd…
·Open - Source Computer Forensics Gereeds…
·Wat is een werkmap in Microsoft Excel ? 
·Hoe maak je een voice kopiëren op cd's …
·Hoe kan ik DVD branden Images ? 
·Gereedschappen in MS Word 
·Wat is een lettertype -bestand? 
·Hoe PC spellen branden op CD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com