Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe maak je een spreadsheet -programma gebruiken om een Food Budget Ontwikkelen
Een budget is een eenvoudige manier om u te helpen uw financiën onder controle te houden . Eten is iets wat iedereen nodig heeft , ongeacht wat . Het creëren van een levensmiddel budget voorkomt dat u van de uitgaven te grote hoeveelheden aan voedsel dat je niet echt nodig hebt . Het proces van het maken van uw eigen gepersonaliseerde voedsel budget is vrij eenvoudig . Een voedsel budget kan u ook helpen zich aan een dieet van alleen zodat u de gezonde voedingsmiddelen die u nodig hebt te kopen . Instructies
1

Open een leeg werkblad . Voor Microsoft Excel , ga naar " File ", " Nieuw " en " lege werkmap . " Kopen van 2

Maak uw kolomkoppen . Typische gerechten begrotingsposten onder Naam van de winkel of restaurant , Datum , Voeding Type , Kosten en Coupons . Typ een post in elke cel in de bovenste rij .

Type 3 al uw voedsel gerelateerde kosten in de juiste kolom voor de voorafgaande maand . Deze geeft je een idee van wat je op dit moment besteden geven .
4

Bepaal het bedrag dat u maandelijks wilt besteden aan voedsel . Basis van het bedrag van uw huidige salaris en alle andere kosten die u zou kunnen hebben , zoals credit card , telefoon -en energierekeningen .
5

Maak een draaitabel aan optellen van de bedragen die voor elke categorie . Markeer het type Voedsel en Cost columns . Voor eenvoudiger draaitabel maken , plaatst u de twee kolommen naast elkaar . Typ voedsel moet de eerste kolom zijn, bijvoorbeeld kolom A en de kosten moeten kolom B. Ga naar "Data " en " Pivot Table /Pivot Chart. " Klik op " Next " en vervolgens op " Finish ". Sleep "Type Eten " om de " Drop Rijen Velden hier" box en " Cost " om de " Drop Gegevensitems hier . "
6

Maak een grafiek op basis van het type voedsel om te zien wat percentages je uitgeeft op elk soort voedsel , als je meer gegevens nodig . Markeer de data in uw draaitabel . Niet markeert het eindtotaal . Druk op ' Ctrl ' + ' C ' en in een leeg gebied van het werkblad , druk " Ctrl " + " V. " Markeer de gekopieerde gegevens . Ga naar ' Invoegen ' en ' Grafiek '. Kies " cirkeldiagram . " U kunt kiezen uit een cirkeldiagram type je wilt . Druk twee keer op " Next " . Ga naar "Data Labels " en controleer de " percentage " en " waarden" dozen om het exacte bedrag en percentage tonen voor elk type voedsel . Klik op ' Voltooien ' om te voltooien .
7

Op basis van de resultaten van het cirkeldiagram , bepalen waar je min of meer kunt besteden . Als je op dit moment eten in restaurants vaak en je bent meer dan de begroting , kunt u het aantal keren dat u eet gesneden in restaurants .
8

verder te typen in je eten rekeningen in de desbetreffende rubrieken per week . Dit zal u helpen zich aan uw budget . Als u boven of onder , maak een cirkeldiagram te zien wat je kunt veranderen .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe je Visual Spreadsheets 
·Hoe kan ik een Interactieve Gr…
·Hoe maak je een spreadsheet ma…
·Hoe Cell Inhoud samenvoegen in…
·Spreadsheet programma's List 
·Hoe Access gegevens Filter 
·Hoe te Entries Reken op een Pi…
·Hoe maak je een Fahrenheit naa…
·Hoe kan ik een aangepaste Spre…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Drum Tracks Maak in Sonar 
·Hoe te voetteksten in Microsoft Excel 20…
·Hoe te Voetnoten op PowerPoint Cite 
·Welke functie heeft een clip moeten word…
·How Do You Kopieer een dvd-film naar Win…
·Hoe Set Up Remote Access voor een webcam…
·Hoe om beelden te kopiëren Into PDF in …
·Het wijzigen van de tekstkleur in een Po…
·Hoe maak je een Excel -werkblad invoegen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com