Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Het opzetten Spreadsheets
Computer spreadsheets zoals Lotus 123 , Microsoft Excel en OpenOffice.org Calc zijn financiële toepassingen die de traditionele papieren werkbladen gebruikt door accountants automatiseren . Plan de financiële doelstellingen voor uw toepassing voorafgaand aan het opzetten van uw spreadsheet . Ontwerp uw spreadsheet om de kracht van formules en macro's om de repetitieve berekeningen in uw toepassing te automatiseren benutten . Gebruik de tekstopmaak gereedschappen , kleuren , tabellen en grafieken om trends in uw gegevens te identificeren en verbeteren van uw afgedrukte resultaat . Instructies

Load 1 en beoordelen elke spreadsheet templates of monsters gebundeld met uw software , of op het web , die geschikt zijn om te passen als een model voor uw spreadsheet-applicatie kan zijn . Conceptualiseren de gegevens als rijen in uw werkblad en de criteria voor het zoeken en ordenen van uw gegevens als kolommen . Regio , maanden , divisies en kosten zijn voorbeelden van veel voorkomende kolomcategorieën . Maak de kolommen van de spreadsheet eerste en formules bouwen cellen naar de onderkant van de kolommen te berekenen , sorteren en samenvatting van de gegevens . Kopieer formules tussen de kolommen om berekeningen die zich automatisch aanpassen aan herberekenen gegevens die u plaatst in de rijen te creëren .

Insert 2 zoveel rijen gegevens als nodig is om de spreadsheet te bouwen en bereken uw resultaten . Beoordeling spreadsheet kolom totaal om ervoor te zorgen dat ze herberekenen uw resultaten nauwkeurig u extra rijen met gegevens invoegen . Spreadsheets blinken uit in het automatiseren van repetitieve taken . Ontwerp en test uw spreadsheet , zodat het herberekent uw gegevens automatisch en nauwkeurig als je plaatst , bewerken en aanvullende gegevens in rijen te verwijderen . Onderhouden van een verticale structuur voor uw spreadsheet door het minimaliseren van het aantal kolommen vereist en het toevoegen van zo vele rijen gedetailleerd als nodig is .

Type beschrijvende labels voor uw kolomkoppen 3 duidelijk aan te geven van het doel en functie van de data . Gebruik vette lettertypes en onderstreept om kolomkoppen te wijzen . Gebruik consistente fonts voor gegevens die geen berekening vereist en volg standaard boekhoudkundige praktijken door het formatteren van negatieve bedragen met behulp van beugels , het min-teken , of de kleur rood . Test uw berekeningen door het invoeren van sample data . Sla uw spreadsheet als sjabloon voorafgaand aan het invoeren van gegevens .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe om schuld te beheren met S…
·Hoe je lege cellen afdrukken i…
·Hoe te Citation invoegen op Mi…
·Hoe kan ik Excel spreadsheets …
·Hoe te Naamkaartje Print Van S…
·Hoe maak je een grafiek embedd…
·Hoe maak je een Vet karakter o…
·Hoe maak je een Spider Grafiek…
·Hoe te XLS Bestanden terugzett…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Mail Merge gege…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
Hoe Set Up Word -formaat voor een boek p…
Tabel instellen Standards & Procedures 
Hoe het opzetten van een juridisch Docum…
Help : Word-document wordt niet opgeslag…
Hoe het opzetten van Word 2007 om verkee…
Hoe het opzetten van een document dat mo…
Hoe stel ik een Word- document voor File…
  Software Articles
·Batman PC Games 
·Hoe te Migratie-assistent Annuleren 
·Hoe kan ik Maak Free Memory Brochures vo…
·In Microsoft Word , Hoe maak je je docum…
·Hoe maak je als PDF opslaan Van MS Word 
·Hoe een PDF Thumbnail Met Maak Scribd 
·Hoe maak je een 3D- diamant vorm in Adob…
·Hoe te gebruiken Tekst -naar-spraak op m…
·Hoe het opzetten van de Windows XP- netw…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com