Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe maak je een Spider Grafiek Zorg
Spider grafieken of radar grafieken illustreren de prestaties aspecten van verschillende categorieën , zodat u het verschil tussen de resultaten te visualiseren . Consultants gebruiken deze kaarten om te helpen vergelijken organisaties aan concurrenten , of geven een overzicht van een organisatie of individu de kracht en zwaktes . Verzamel uw gegevens voordat u de spin grafiek maakt , je de gegevens nodig om de grafiek te maken . Ofwel werken met de hand of op de computer om uw grafiek te maken . Wat je nodig hebt
Spreadsheet software
Toon Meer Aanwijzingen
Een computer gebruiken
1

Open uw spreadsheet software , open dan het bestand dat u de gegevens bevat nodig voor de spin grafiek door "Bestand ", dan " Open" te selecteren in het menu van de toepassing . Als u een gegevensbestand hebt gemaakt nog , maak een nieuw bestand door het selecteren van " File " en vervolgens " Nieuw " uit het menu in plaats . Voer uw data . Kopen van 2

Selecteer de gegevens die u wilt uitzetten in je spin grafiek van de spreadsheet . Selecteer " CTRL + A " om alle gegevens op de kaart te selecteren .
3

Navigeer naar de categorie " Insert " op uw applicatie het menu , dan scroll naar beneden en selecteer " Grafieken . " Selecteer vervolgens " Overige Grafieken . " Kijk in de rubriek " radar " , en selecteer " Gevuld Radar . "
4

Klik op het deel van uw pagina waar u de grafiek te verschijnen , een grafiek wilt maken . Kies de stijl van de grafiek die u liever door te klikken op een kleur combinatie van het vak in het tabblad " Ontwerp" aan de rechterkant van het menu .
5

Selecteer " Format " en vervolgens " Size " te veranderen de grootte van uw grafiek elementen . Typ gehele getallen in de " Vorm Hoogte 'en' Shape Breedte ' categorieën om uw vormen groter te maken .
6

Title uw grafiek door te klikken op " Lay-out "en vervolgens " Etiketten " en vervolgens" Grafiektitel " dan " boven Grafiek " uit het menu . Typ in de titel van uw diagram en selecteer " OK " om de titel het. Klik op " CTRL + S ' om uw bestand op te slaan met de spin grafiek opgenomen .
Door Hand
7

Teken een grote cirkel op een vel papier , met behulp van een potlood .
8

Maak spaken die komen uit het midden van de cirkel , waardoor een voor elke categorie je meten . De cirkel zal beginnen te lijken op een pizza als je dit doet .

Label 9 met de hand elke lijn of sprak met een categorienaam .
10

Make maatstreepjes langs elke spaak , onderverdelen van de lijn in de stappen op uw rating scale . Bijvoorbeeld , als je het meten van 0 tot 5 , mark vijf - maatstreepjes op de spaak met het eindcijfer aan de buitenrand van de spaak . De markeringen zouden verschillende vormen van 0 tot 5 , waarbij de oorsprong van de spaak 0 is en de buitenrand wordt 5 . Doe dit voor alle spaken .

Perceel 11 op uw resultaten door het invoeren van de bijbehorende waarde bij elke categorie . Bijvoorbeeld , zou een resultaat dat scores van 3 , 3 en 5 hadden in de groepen een punt te krijgen aan de buitenrand van de " 5 " result en wijst op " 3 " op twee verschillende spaken . Als je eenmaal hebt uitgezet al uw punten voor een resultaat , verbind de punten tot een vorm te maken . Vervolgens brengen uw volgende resultaat op dezelfde manier . Kleur in de vormen voor de duidelijkheid als je eenmaal hebt alle resultaten uitgezet .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Spreadsheets voor beginners 
·Hoe te decimalen Drop in OpenO…
·Hoe om te controleren Als Auto…
·Hoe te wachtwoord beveiligen X…
·Hoe maak je waarden in een gra…
·Hoe te gebruiken Range Naam in…
·OpenOffice Berekening Tips 
·OpenOffice Calc Tips 
·Hoe maak je toestaan ​​een ged…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Turn on My McAfee AntiVirus Scan 
·Typen programma's voor de rangen kleuter…
·Hoe een Degrees Sign 
·Microsoft Publisher 2003 Activiteiten 
·Hoe te Rasterlijnen maken in Photoshop 
·How to Get Videoclips naar Open Up op Wi…
·Hoe maak je toestaan ​​een Koptekst /voe…
·Hoe de tekstrichting wijzigen in Word 20…
·Hoe een OpenOffice Base Beperk ListBox 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com