Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe te Ingang Waarschijnlijkheid in het Function Bar
Met behulp van spreadsheet-software , zoals Microsoft Excel , kan een effectieve manier om ingewikkelde numerieke gegevens in een gemakkelijk te begrijpen visueel formaat weer te geven zijn. Om in de cellen in Excel en andere soortgelijke programma's te vullen , je berekeningen te voeren in de functiebalk . Naast het leveren van bepaalde statistische antwoorden , zoals producten en bedragen , de functiebalk ondersteunt berekeningen zoals waarschijnlijkheid. Wat je nodig hebt
Spreadsheet software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een nieuw werkblad , u kunt deze in de meeste programma's te bereiken door te klikken op " File " en vervolgens selecteren " nieuwe spreadsheet . " Om ervoor te zorgen dat uw gegevens correct zijn , moet u een nieuwe spreadsheet dat alle bestaande data op het niet over te maken . Als je met behulp van een spreadsheet die al gegevens die u hebt verwijderd bevatte , kan je gemist hebben wat en dit kan werpen uw berekeningen . Kopen van 2

Bepaal het type statistische analyse kans dat u wilt voeren . Typisch , spreadsheet programma's hebben de mogelijkheden voor een brede waaier van waarschijnlijkheid functies , waaronder binomiale kansverdeling , F kansverdeling , chi - kwadraat verdeling en T - en Z - testen . De beschikbare functies kunnen per softwareprogramma .
3

Voer de gegevens die u wilt gebruiken in uw kansberekeningen in cellen . Tenzij je Integendeel layout plannen , kan het invoeren van gegevens in een groep cellen die elkaar dicht te helpen zie je de gegevens duidelijk en houden van spoor van de nummers in uw berekeningen . Als u grote aantallen , kunt u wensen om de grootte van je cellen uit te breiden . Om dit te doen , klikt u op de lijnen van de rijen of kolommen die u wilt uitbreiden en sleep ze naar de gewenste grootte te verdelen .
4

Vind de kans functie van uw keuze in de software menu . Meestal zal een software- programma hebben een menu met de naam functies , maar als uw gewenste statistiek is niet vaak gebruikt , kan het onder een Meer functies of andere functies menu .
5

Volg de aanwijzingen in de pop - up venster van de geselecteerde functie . Meestal zal deze vensters laten zien welke functie u moet typen in de functie bar en waar om de variabelen te plaatsen. U kunt uw gegevens invoeren in het pop - up venster of kopiëren van de functie en typ het direct in de functiebalk . Na uw antwoord wordt berekend , kunt u wensen om dubbel te controleren het antwoord met een rekenmachine te zorgen dat u correct hebt ingevoerd in de formule om toekomstige gegevensinvoer begeleiden .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe te Regressieanalyse 
·Hoe te Graph Vergelijkingen me…
·Hoe te xls naar Txt 
·Verschil tussen een werkboek e…
·Terugkeren naar een positie in…
·Hoe om schuld te beheren met S…
·Hoe te XLS converteren naar ee…
·Hoe te Quattro Pro -bestanden …
·Hoe gegevens in een spreadshee…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·De beste Recovery voor een beschadigde W…
·Wat zijn de vijf onderdelen /componenten…
·Hoe je verloren Excel bestanden te herst…
·Hoe link naar een veld in Excel-werkblad…
·Computer Eisen voor Pro Tools LE 7.3 
·Hoe maak je een resource mailbox configu…
·Hoe maak je een standaard Word- document…
·Hoe je beveiligde PDF- bestanden afdrukk…
·Hoe maak je een Cartoon Foto op Adobe Ph…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com